fbpx

Sponzorovaný obsah

Môže bizár ohroziť Oktagon? Pavol Neruda má jasný pohľad na bizarné organizácie, akými sú Clash of the Stars či Red Face
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Pavol Neruda sa vyjadril k zdravotnému stavu Milana Ďatelinku, ktorého zápas s Corderom skončil ako „No contest“

Po prázdninovej prestávke sa organizácia Oktagon MMA vrátila na nemeckú scénu s turnajom OKTAGON 60 v Oberhausene. Mali sme možnosť vidieť nabitú kartu, kde sa predstavilo až sedem československých zápasníkov.


Niektorým štart v Nemecku vyšiel, iným zase nie. Slovenský zápasník Milan Ďatelinka si však z Oberhausenu odniesol skúsenosť, na ktorú nebude spomínať veľmi v dobrom. Jeho zápas bol ukončený už v prvom kole s verdiktom bez výsledku.



V zápase Milan Ďatelinka vs Jaime Cordero čakali mnohí knokaut, no po pár výmenách zobral svojho súpera Ďatelinka na zem. Tam ho však Cordero nechcene udrel lakťom do zadnej časti hlavy. Najskôr to vyzeralo tak, že slovenského zápasníka súper ukončil, no po zhliadnutí záznamu a porade rozhodcov to bolo bez výsledku.

VIDEO Buki nemal najmenšiu šancu: Stúpajúca hviezda ukončila slovenskú legendu >>>

Zdravotný stav Milana Ďatelinku

Takýto výsledok však nechce žiadny bojovník a ani fanúšik. Milan Ďatelinka neodchádzal z klietky po svojich, ale museli ho odniesť na nosidlách. Pavol Neruda na tlačovej konferencii po turnaji upresnil jeho zdravotný stav.

„Mali sme jedno zranenie, Milan Ďatelinka je v nemocnici. Museli mu spraviť CT, je v poriadku a má zlomenú ľavú lícnu kosť,“ vyjadril sa k zdravotnému stavu Pavol Neruda na tlačovej konferencii po turnaji OKTAGON 60 v Oberhausene. Neskôr v livestreame ešte Pavol Neruda doplnil, že prvé správy hovoria, že by mal byť Milan v poriadku, no stále je v nemocnici na vyšetreniach.

UFC Ludovit Klein

Aj napriek výsledku tomuto zápasu nemeckí diváci tlieskali Milanovi Ďatelinkovi, keď ho odnášali na nosidlách. Veríme, že slovenský zápasník bude v poriadku a prípadne si dá s Corderom v budúcnosti odvetu. Po návrate do Oktagonu totiž poriadne šokoval Bratislavu expresným knokautom a snáď po zotavením z Nemecka v tom bude pokračovať.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.