fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Zverenec Karlos Vémolu porazil svojho súpera presne ako jeho tréner
Zdroj fotky: Instagram René Rendys

VIDEO: Zverenec Karlosa Vémolu porazil svojho súpera presne ako jeho tréner Attilu Végha v odvete

Deviaty turnaj Clash of the Stars momentálne prebieha v Prahe. Okrem bizarných zápasov sa tu však predstavia aj amatérski zápasníci, ktorí skutočne do prípravy dávajú veľké množstvo úsilia.


Jedným z takých účastníkov je aj René „Rendys“ Blahovský, ktorý sa v Clash of the Stars predstavil po druhýkrát. Jeho súperom bol Marek „Syrský kazateľ“ Končok, s ktorým si poradil už v prvom kole.



Bude to definitívny KONIEC Clash of the Stars? Je toto termín posledného galavečeru? >>>

Rendys vyhráva „na Vémolu“

Nebolo to len také víťazstvo, ale priamo na štýl Karlosa Vémolu, ktorý ho zvykne trénovať. Jeho tréningy mu totiž dávajú poriadne zabrať, čo v jednom z videí nedávno priznal.

V každom prípade Rendys víťazí nad Sýrskym kazateľom na submisiu technikou arm-triangle choke. To je totiž veľmi časté ukončenie aj jeho trénera Vémolu, ktorý naposledy takto ukončil Attilu Végha v ich odvetnom súboji. Následne v pozápasovom rozhovore vyzval na zápas Karlosa Bendu a Sandra, ktorý porazil naposledy Vaška Mikuláška.

Rendys má na tréningy s Karlosom Vémolom nemilé spomienky a hlavne vtedy, keď je v Terminátor v ťažkej diéte. VIDEO: Zvracal som a posr*l som sa! Toto sú situácie, keď Karlos Vémola svojho zverenca vôbec nešetrí.

UFC Ludovit Klein
@cechacekcz

#clashofthestars#clashofthestars9#rendys#syrskykazatel#fy#fyp#fypage

♬ Heart sound – Edenfield

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.