fbpx

Sponzorovaný obsah

Marek Bartl Oktagon 60
Marek Bartl oslavuje jeho víťazstvo (Zdroj: OKTAGON MMA)

VIDEO Čistá dominancia! Marek Bartl zničil svojho súpera v 1. kole

Slovensko-český MMA bojovník Marek Bartl ukončil Zorana Solaju v 1. kole na TKO. Vstup do zápasu mali obaja bojovníci veľmi aktívny, no Bartl po chvíli kompletne prebral iniciatívu. Jeho kopy a údery boli násobne tvrdšie než súperove, no zápas sa definitívne zlomil až po prechode na zem.


Bartl doručil takedown a okamžite rozpútal ground and pound. Solaja ho odmietal pustiť do side-mountu, no Bartl si vystačil aj s plným guardom. Z neho niekoľkými tvrdými údermi našiel súperovu bradu a do pár sekúnd bolo po zápase. Účastník 1. série Oktagon Výzvy tak upravil svoje skóre medzi profesionálmi na 12-13.



V rámci organizácie ťahá šnúru troch výhier v rade, pričom Nóra Magnora zdolal pod špecifickými pravidlami. Forma, v ktorej Bartl nastúpil, a dominantné víťazstvo v Oberhausene sú tak jasným znamením, že slovenský bojovník s českým pôvodom prešiel výrazným progresom.

Raz je hore, raz dole

Kariéra Mareka Bartla je ako na hojdačke, z čoho vyplýva aj jeho nie úplne lichotivé skóre. Na začiatku kariéry mal veľký problém s bránením takedownov a takmer všetky zápasy prehrával na zemi. Po prestupe do Octagon Fighting Academy na svojej zemi výrazne zapracoval a mnohé duely rozhodol aj na zemi. Presne to bol prípad aj zápasu na Oktagon 60, v ktorom predviedol na zemi absolútnu dominanciu.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.