fbpx

Sponzorovaný obsah

Michal Kotalík hovorí o zárobkoch a vysvetľuje
zdroj fotky: Oktagon MMA

Michal Kotalík hovorí o zárobkoch a vysvetľuje, ako myslel porovnanie Oktagonu s Clashom

Michal Kotalík patrí medzi úzku skupinu bojovníkov, ktorí majú skúsenosti zo svojho pôsobenia v organizáciach Oktagon MMA a Clash of the Stars. Aj keď sa jedná svojím zameraním o odlišné druhy organizácii, v niektorých aspektoch si konkurujú a preto dochádza aj k nejakým porovnávaniam. Nedávno ich z určitých hľadísk porovnal práve Kotalík, ktorého čaká už dnes súboj s Alexom Cvernom na turnaji Clash of the Stars 9.


„So všetkým rešpektom k Oktagonu, tak keď som bol v Oktagone, nikto nemal záujem o lístok, o tričko alebo o to sa so mnou baviť. Zrazu som v Clashi a už ľudia chcú lístky, tričká a hovoria mi, že to sledujú a že som konečne v Clashi.



Ja som si neuvedomil, akú má Clash silu a že Oktagon už tých českých a slovenských divákov až tak veľmi nezaujíma. A toto nie je hejt, ale Clash tu v Čechách a na Slovensku v tomto kraľuje. Je pravda, že mi to zdvihlo pozornosť u mojich známych a kamarátov,“ uviedol nedávno Kotalík v jednom z promo videí na blížiaci sa turnaj.

Kotalík vysvetľuje, ako myslel porovnanie Oktagonu s Clashom

Keďže to však niektorí ľudia zle pochopili a chodilo mu v súvislosti s predchádzajúcim vyjadrením viacero otázok a reakcií, Kotalík sa rozhodol trochu to dovysvetliť, ako presne to myslel.

„Clash mi dal lepšie peniaze a Clash lepšie platí zápasníkov, čo je všeobecne známe. To je jedna vec, čo som tam povedal. Nikdy a nikde som o Oktagone nehovoril zle. To by som si nedovolil. Druhá vec, čo som povedal o Oktagone, že už nie je tak zaujímavý pre české publikum oproti Clashu, kde sú iba českí influenceri a podobne. Viac ich to ťahá.

V Oktagone už sú zahraniční zápasníci, pretože expanduje do Európy. Clash je v tomto logicky silnejší na domácej pôde, to som povedal. Bolo to zneužité a vytrhnuté z kontextu. Oktagon je pre mňa jednotka a vždy pre mňa jednotka bude. Bodka!“ vyjadril sa Kotalík na instagrame.  

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.