fbpx

Sponzorovaný obsah

Promotér Tomáš Le Sy hlási, za aký rekordný čas sa im podarilo vypredať O2 Universum na turnaj Clash of the Stars 6!
Zdroj fotky: Instagram Tomáš Le Sy

Priznanie? Tomášovi Le Symu absolútne nezáleží na kauzách Clashu, pokiaľ prinášajú predaj PPV?

Organizácia Clash of the Stars už túto sobotu 7.9.2024 organizuje svoj deviaty turnaj, ktorý sa koná opäť v hlavnom meste Českej republiky v Prahe.


Práve pred týmto turnajom muselo vedenie riešiť množstvo káuz, ktoré sa týkali účastníkov tejto šou a takisto prišli o dvoch veľmi dôležitých partnerov. Napriek tomu sa však turnaj bude konať, no s hneď niekoľkými zmenami na zápasovej karte.



Riešila sa pedofília, slovné útoky na LGBTI komunitu, či útok fekáliami a fyzické napadnutie na poslednej tlačovej konferencii. Aleš Bejr nakoniec do zápasu v sobotu nenastúpi a pre Novotného má organizácia náhradného súpera.

Momentálne som influencer bez peňazí. Pre kauzy spájané s Clash of the Stars rušia firmy spolupráce a sponzoringy >>>

Nezáleži na kauzách, ak predávajú PPV?

V jednom z rozhovorov dostal promotér Clashu Le Sy priamu otázku, či sú tieto všetky kauzy v poriadku, pokiaľ sa zvyšuje predaj PPV. Ten to jasne a rázne odmietol.

„Bol by som rád, aby si odpovedal ako človek človeku. Dokážeš priznať, že ti je jedno, poprípade vám ako Clashu, že sú vám jedno tie kauzy a kto čo robil, pokiaľ sú schopné dotiahnuť pay per view?

UFC Ludovit Klein

Riešite to až v ten moment, keď sa ozvú fanúšikovia? Poprípade sponzori? Aj keď sme si povedali, že to nebudeme riešiť? Podľa vašeho chovania to totiž tak vyzerá, že to tak je,“ znela otázka na promotéra Clash of the Stars Tomáša Le Syho.

„Samozrejme, že to tak nie je. Tie veci, ktoré sme zatrhli, tak sa k vám nemôžu dostať logicky. Tie sme už zatrhli v rámci jednaní, príprav alebo nápadov od tých bojovníkov.

Takisto formáty zápasov, ktoré nám niekto ponúkol sám, že by do toho šiel, bolo x, ale my sme ich nechceli. K vám sa samozrejme dostáva špička ľadovca, ale iba časť toho, čo okolo Clashu prebieha a aké sú možnosti Clashu,“ vysvetlil Tomáš Le Sy v rozhovore so Sibiranom.

@popcastia

Jak VNÍMA LESY KAUZU ohledně CLASH of the STARS? #clashofthestars #trend #fyp @le_sy_linh @sibiran.official

♬ původní zvuk – popcastia – popcastia

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.