fbpx

Sponzorovaný obsah

Skutočne výnimočná udalosť. Otec Vaška Siváka na jednom turnaji so synom a toto bude jeho súper
Zdroj fotky: Václav Sivák

Skutočne výnimočná udalosť. Otec Vaška Siváka na jednom turnaji so synom a toto bude jeho súper

Organizácie RFA a IAF si pre fanúšikov bojových športov prichystali opäť spoločný turnaj, ktorý sa uskutoční 28.9.2024 v pražskom O2 Universum.


Okrem troch titulových zápasov sa fanúšikovia môžu tešiť na skutočne výnimočnú udalosť. Na jednej zápasovej karte totiž uvidíme zápas Vaška Siváka a zároveň aj jeho otca Václava Siváka staršieho. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.



Toto je veľký nepriateľ Vaška Siváka podľa promotéra Oktagonu Ondřeja Novotného >>>

Toto bude súper Václava Siváka staršieho

Václav Sivák starší je zároveň trénerom jeho syna Vaška a pravidelne aj členom jeho rohu. Teraz sa predstavia na rovnakom galavečeri v roli bojovníkov. Na pražskom turnaji RFA a IAF sa dočkáme súboja dvoch veteránov.

„Ukončenie kariéry zatiaľ ešte neprichádza. Erkan Murat už pred jeho posledným zápasom na RFA 15 v Bratislave avizoval, že by chcel tento rok zavesiť rukavice na klinec. To sa ale zatiaľ nedeje a ešte minimálne jeden tanec si v klietke dá.

Jeho súperom bude otec hviezdneho BadBoya, Václav Sivák starší, pre ktorého pôjde o jeho RFA premiéru. Vôbec prvýkrát v RFA a IAF sa stane, že sa na jednej karte objaví otec so synom. Meno Sivák má na bojovej scéne obrovské renomé a otec hviezdneho bojovníka ho v žiadnom prípade neplánuje ohroziť červeným políčkom,“ láka na tento súboj organizácia.

UFC Ludovit Klein

Na rovnakej karte sa predstavia tiež ďalší kvalitní a známi bojovníci ako Brichta, Záděra, Kozubovský, Mezhidov alebo Mikulášek, takže pôjde o skutočne veľmi zaujímavý turnaj.

Skutočne výnimočná udalosť. Otec Vaška Siváka na jednom turnaji so synom a toto bude jeho súper
Zdroj fotky: RFA

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.