fbpx

Sponzorovaný obsah

Šampióni Aspinall a Jones pokračujú
zdroj fotky: Twitter MMA Fighting

Humor, vulgárnosti a doping! Šampióni Aspinall a Jones pokračujú v slovných prestrelkách

Počíta sa s tým, že najbližší titulový zápas ťažkej váhy by mal prebehnúť v novembri na UFC 309. Proti sebe by sa mali postaviť Jon Jones (aktuálny šampión) a Stipe Miocic (bývalý viacnásobný šampión). Stále to však nie je definitívne potvrdené.


Na svoju veľkú šancu čaká aj Tom Aspinall, držiteľ dočasného titulového opasku ťažkej váhy. Mal by byť aj náhradníkom tohto tituláku. Tom netají svoju snahu dostať sa do zápasu s Jonesom ešte pred tým, než „Bones“ ukončí svoju kariéru. Vďaka tomu zmenil aj svoju rétoriku a neváha na adresu Jonesa použiť aj útočnejšie alebo vtipné poznámky.



Šampióni Aspinall a Jones pokračujú v slovných prestrelkách

„Vyhýbanie sa boju? To by musel byť Jon Jones, no nie? Vieme, že sa snaží ísť do zápasu so starým Stipem (Miocicom). Asi bude zápasiť so Stipem. No práve on je tým, kto sa tu vyhýba zápasu,“ vyjadril sa Aspinall v rozhovore pre Sportbible. Aspinall si totiž uvedomuje, že Jon by mohol po zápase s Miocicom ukončiť kariéru a k ich zápasu by tak nikdy nedošlo. „Pošlem Jona do dôchodku bez toho, aby som s ním čo i len zápasil,“ dodal Aspinall v ďalšom vyjadrení.

O Jonesovi je dobre známe, že si všíma vyjadrenia na jeho osobu a neváha potom jednotlivým bojovníkom aj častokrát odpovedať. Urobil to tak aj teraz, tiež s použitím zopár vulgárnych pojmov. Zdá sa, že vyjadrenia Aspinalla z poslednej doby ho nenechávajú chladným.

„Ten chlapík ma každý týždeň doslova v ústach môjho veľkého čierneho vtáka. Lichotí mi to. Absolútne však garantujem, že nezvíťazí v titulových zápasoch toľkokrát ako ja. To je naozaj všetko, na čom nakoniec záleží. Bolo tu veľa ľampiónov, ale nikto ako ja. V noci sa mi spí dobre,“ zareagoval Jones.

Anglický zápasník však chcel mať zjavne posledné slovo a popri svojej odpovedi upriamil pozornosť na dopingovú históriu Jonesa. „Jon má pravdu. Získal o toľko viac titulových výhier ako ja… s použitím nedovolených látok,“ odvetil Aspinall ironicky.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.