fbpx

Sponzorovaný obsah

Dana White navnadil fanúšikov informáciou o McGregorovi
zdroj fotky: UFC youtube (screenshot)

Dana White navnadil fanúšikov informáciou o McGregorovi! Aj reakcia Conora niečo naznačuje

Vyzerá to tak, že už čoskoro by konečne mohlo padnúť definitívne stanovisko k očakávanému UFC návratu Conora McGregora. Vyplýva to na základe nového vyjadrenia Danu Whitea. UFC prezident totiž včera na Instagrame počas živého vysielania navnadil fanúšikov, že vedenie organizácie práve preberalo situáciu McGregora a chystajú sa oznámiť veľké novinky!


A nepôjde len o Conora. Ľudia by sa už onedlho mali dozvedieť aj nové informcie ohľadom ďalších známych bojovníkov. „Prídu novinky ohľadom Conora, takisto máme nové správy s Oliveirom. Novinky čakajte aj v prípade Chandlera a Maxa Hollowaya. Všetky tieto dobré správy prídu už čoskoro,“ navnadil White.



36-ročný McGregor nebojoval už tri roky od jeho prehry s Dustinom Poirierom, ku ktorej došlo na UFC 264 v júli 2021. Fanúšikovia aj odborníci už istý čas vedú diskusie, či sa vôbec Conor ešte predstaví v UFC zápase. Verme tomu, že ešte nepovedal posledné slovo. Aktuálne vyjadrenie Danu White vnieslo nový optimizmus do tejto situácie. Uvidíme McGregora v zápase ešte v tomto roku alebo sa jeho návrat ohlási na začiatok roka 2025?

Samotný Conor na tieto správy zareagoval na sociálnych sieťach len veľmi stručne, prostredníctvom žmurkajúceho emotikona, no aj to naznačuje, že o jeho ďalšom zápase by už mohlo byť v zákulisí rozhodnuté.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.