fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Ľudovít Klein bude otcom. Takto oznámil s partnerkou, či to bude chlapec alebo dievča
Zdroj fotky: Instagram Ľudovít Klein

VIDEO: Ľudovít Klein bude otcom. Takto oznámil s partnerkou, či to bude chlapec alebo dievča

Aktuálne ťahá Ľudovít Klein (22-4-1) šnúru šiestich zápasov bez prehry a už o štyri týždňe bude bojovať na turnaji UFC v Paríži. Potvrdili sa tak špekulácie, o ktorých sme už dávnejšie informovali.


Turnaj v Paríži sa uskutoční 28.9.2024 a súperom slovenského bojovníka bude Nikolas Motta. Je to brazílsky bojovník, ktorý má v UFC už päť zápasov a do najväčšej MMA organizácie sveta sa dostal cez Dana White’s Contender series v roku 2020. Klein takisto začal svoju kariéru v UFC v tom roku, no priamo v UFC zápase.



Motta má celkové profesionálne skóre 14 víťazstiev a 5 porážok, pričom v UFC má 2 víťazstvá, 2 porážky a 1 zápas skončil bez výsledku. Hneď svoj prvý zápas prehral s Jimom Millerom, s ktorým sa mal stretnúť v minulosti aj Lajoš.

Slovenský UFC bojovník len nedávno oznámil dve potešujúce správy. Prvou správou bol zisk fialového opasku v brazílskom jiu-jitsu. Tou druhou sa pochválil, že s jeho partnerkou čakajú do ich rodinky prírastok a stane sa otcom.

Nižšie nájdete video, ktoré si nahrali pri oznámení, či to bude chlapec alebo dievča. Keď Lajoš praskol balón, pochopiteľne bol veľmi šťastný, aj s jeho partnerkou a jej dcérou. Je to tak, Klein bude mať syna a možno aj z neho vyrastie úspešný MMA zápasník. Gratulujeme!

VIDEO: Bude to chlapec alebo dievča?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.