fbpx

Sponzorovaný obsah

Joe Rogan ostal ohromený pri ukážke z tréningu šampióna Iliu Topuriu
zdroj fotky: Twitter VOX

VIDEO: Rýchlosť a technika na inej úrovni! Joe Rogan ostal ohromený pri ukážke z tréningu šampióna Iliu Topuriu

Ilia Topuria má za sebou v UFC niekoľko skutočne skvelých zápasov, v rámci ktorých potvrdil svoje veľké kvality. Tento 27-ročný gruzínsko-španielsky bojovník je stále neporazený a jeho aktuálna profesionálna MMA bilancia je 15-0. Naposledy sa stal šampiónom UFC perovej váhy, keď zdolal dovtedajšieho kráľa tejto divízie Alexandra Volkanovskiho na KO v druhom kole.


„El Matador“ sa už chystá na svoju prvú obhajobu, v ktorej na neho bude čakať bývalý šampión Max Holloway. Stretnú sa prori sebe na UFC 308 v Abu Dhabi, ktoré je na programe 26. októbra.



Topuria je komplexný bojovník, no ak už máme niečo vypichnúť z jeho bojového štýlu, tak je to fantastický boxing. Má v ňom rýchlosť, techniku aj silu, o čom sa už presvedčili viacerí súperi. Joe Rogan, známy UFC komentátor, sa počas jedného zo svojich posledných podcastov takisto rozplýval nad boxerskými schopnosťami Topuriu. Komentoval video ukážku z tréningu, ktorú si môžete pozrieť v rámci videa priloženého nižšie.

VIDEO: Šampión Ilia Topuria a ukážka jeho schopností z tréningu

„Pozrite ako udiera a hýbe hlavou, keď na neho mieri úder. Ako sa len mierne nakloní a ponorí. A tá neskutočná rýchlosť, s akou to robí. Sledujte rýchlosť jeho rúk. Neuveriteľné. Hlavne ak rozumiete tomu, ako ťažké je to takto robiť a ešte k tomu s takou rýchlosťou. Je to päť alebo šesť úderov za sekundu a fenomenálna technika,“ opisuje Joe Rogan.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.