fbpx

Sponzorovaný obsah

Temné miesta. Hanbím sa, že som donútil ľudí, ktorí ma podporovali, pochybovať o mne. Mikulášek hovorí, že potrebuje pomoc
Zdroj fotky: Fabriq MMA

Toto je dôvod ohluchnutia Vaška Mikuláška! Verejne to bral s humorom, no teraz prezradil, ako sa skutočne cítil

MMA bojovník Vašek Mikulášek má už nejakú dobu problémy s jeho sluchom, pričom takmer vôbec nepočuje. Jeho lekár tvrdí, že sluch má naspäť na 70 %, no v realite stále nedokáže fungovať tak ako predtým.


Našťastie však stále môže zápasiť a aj preto je v plnej príprave na nasledujúci zápas .Ten ho čaká s bývalým súperom Gábora Borárosa a to na turnaji RFA x IAF v pražskom O2 Universum. Jeho súperom bude Frederico Komuenha už o mesiac 28.9.2024. Vstupenky na galavečer RFA x IAF: Special Title Night 2 si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.



Najvyšší čas to na pôde RFA zlomiť: Talentovaný slovenský bojovník spoznal svojho ďalšieho súpera >>>

Toto je dôvod ohluchnutia Vaška Mikuláška

Spočiatku sa vôbec nevedelo, ako mohol Vašek o svoj sluch prísť, no teraz pre rozhovor s kaocko.cz prezradil, že skutočný dôvod tohto hendikepu už pozná.

„Porušil sa mi nejaký nerv v hlave. Pritom bubienok mi v živote praskol asi iba raz a ani som to nezaregistroval. Keďže som stále vo veku, keď moje telo stále pracuje a dokáže sa regenerovať, očakávam, že sa všetko ešte zlepší. Aby som ale povedal pravdu, v hlave ma to už ani veľmi neťaží,“ prezradil Mikulášek s tým, že podľa možností sa už prispôsobil situácií, no stále verí, že sa mu sluch ešte zlepší. Má dostať aj načúvací strojček na ucho.

Keď túto nepríjemnú správu oznámil na verejnosť, vyzeralo to, že to berie s humorom, no skutočnosť nebola až taká ružová. „Ako som sa cítil? (odmlčí sa). Na rovinu, táto otázka mi vhnala slzy do očí. Cítil som sa sám a opustený. Ako by to ani nikoho nezaujímalo, no ani by nemalo, keď je lo len môj vlastný problém. Jednoducho som sa ale cítil sám a už to tak aj zostalo. Ľudia totiž nechápu, aké to je prísť o jeden zo základných zmyslov. Hovoria vám, že všetko bude zase dobré, ale ono to tak nie je.

UFC Ludovit Klein

Málokto si uvedomuje, že všetko má svoj následok, čo to asi môže napáchať v hlave. Navyše ja som impulzívny človek. Vadí mi veľa vecí a práve táto bola obzvlášť nepríjemná. Priznám sa, že prvý deň som sa rozplakal. Vedel som, že môj život sa zmení, ale nechcel som to dávať veľmi najavo. Nasadil som teda svoj klasický úsmev. Snažil som sa k tomu pristupovať s humorom, tešiť sa zo života stále rovnako,“ priznal otvorene. Momentálne už Vašek vie, že sluch sa mu do pôvodného stavu nikdy nevráti, no môže sa to zlepšiť. Veríme, že to tak bude a držíme palce.

Zdroj: kaocko.cz

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.