fbpx

Sponzorovaný obsah

Organizácia prosí o trpezlivosť. Toto je aktuálna reakcia Oktagonu na možný odchod Peňáza do inej organizácie
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Nová posila z UFC mieri priamo do Oktagonu. Do pamäti fanúšikov sa zapísal kontroverznou diskvalifikáciou

Organizácia OKTAGON MMA sa po mesačnej pauze už čoskoro opäť rozbieha a už 7.9.2024 nás čaká turnaj OKTAGON 60 v nemeckom Oberhausene.


Aktuálne bola oznámená aj nová posila do radov bojovníkov v Oktagone. Brazílsky zápasník bol donedávna neporazený, no hneď prvý zápas v UFC prehral, avšak kontroverzným spôsobom.



Alex Pereira vracia úder a zastáva sa Jiřího Procházku: Jasný odkaz pre Ankalajeva! >>>

Nová posila z UFC priamo do Oktagonu

Igor Severino (8-1) sa totiž do UFC dostal prostredníctvom zápasu Dana White’s Contender series. Fanúšikovia bojových športov si tohto zápasníka pamätajú zo začiatku tohto roka, keď nastúpil do riadneho zápasu UFC, v ktorom svojho súpera Andrea Limu v zápase pohrýzol.

Bol diskvalifikovaný a z UFC vyhodený. Teraz však pokračuje Brazílčan v domácej organizácií OKTAGON MMA, kde plánuje získať titul v perovej váhe. Aktuálnym šampiónom v tejto váhovke je Losene Keita, ktorý však momentálne bojuje v Tipsport Gamechangeri. Igor Severino posiela bojovníkom nasledovný odkaz.

„Ahojte všetci, Igor je tu. Toto je moja nová zmluva s OKTAGON MMA. Ďakujem za príležitosť. Porazím každého v perovej váhe a budem šampiónom. Bude to čoskoro,“ odkázal nový bojovník Oktagonu Igor Severino.

UFC Ludovit Klein

Keďže sa o jeho prehrešku písalo vo všetkých športových médiách, niet sa čo čudovať, že reakcie v komentároch smerovali práve na jeho diskvalifikáciu v UFC zápase. Uštipačnú poznámku si neodpustil ani bývalý šampión Oktagonu. „Špinavý zápasník, ktorý hryzie v zápasoch,“ stihol zareagovať bývalý šampión Oktagonu Jonas Mågård pod príspevkom.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.