fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto je najväčšia prekážka, ktorá by mohla prekaziť uskutočnenie trilógie Vémola vs Végh 3
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Štvrtý zápas Karlos Vémola vs Attila Végh? Promotér Oktagonu jasne povedal, či po trilógií toto ešte dáva zmysel

Karlos Vémola po odvete s Attilom Véghom odišiel do športového dôchodku. Attila však chce trilógiu, o ktorú si požiadal už dva mesiace po turnaji OKTAGON 58 v pražskom Edene.


Nepotrvalo dlho a Karlos Vémola oznámil, že nekončí. Verejnosť sa dozvedela, že trilógia s Attilom Véghom sa bude konať v roku 2025. Na jeseň si ešte Terminátor dá odvetný súboj s Pirátom Krištofičom v poloťažkej váhe o titul. Toto sú prekvapivé kurzy na odvetu Karlos Vémola vs Pirát Krištofič >>>



Ondřej Novotný prezradil, koho favorizuje v treťom zápase Attila Végh verzus Karlos Vémola >>>

Dával by zmysel štvrtý zápas Vémola vs Végh?

Šéf Oktagonu vylučuje štvrtý zápas a zdôvodňuje, prečo by to už vôbec nedávalo zmysel narozdiel od tretieho zápasu, keďže Karlos Vémola porazil Végha v ich odvete.

„Teraz už vieme, že je to fakt naposledy. Štvorka určite nebude. Neviem si to predstaviť a neviem, čím by to bolo zaujímavé. Teraz to dáva všetok zmysel sveta,“ nechal sa počuť Novotný v podcaste Vláďa Kadlec – Experience.

Na úplných stopercent to však promotér Oktagonu nevylúčil, aj keď reálne to veľmi nie je. „Neviem, aká kontroverzia by sa musela stať, aby stálo za to urobiť štvrtý zápas. Vždy si tam nechaj nejaké percento, ale to by muselo byť niečo ako v zápase Keita vs Sanikidze (Keita sa zranil – pozn. red.), ale to nechceš, takže to mažem a do vesmíru to vôbec nevysielam,“ dodáva.

UFC Ludovit Klein

Ondřej Novotný má favorita v treťom zápase

Ondřej Novotný priznal, že keby si mal vybrať jedného favorita v treťom zápase, prikloní sa na stranu Vémolu.

Je to 50 na 50 evidentne. Ani si nemyslím, že záleží na tom, ako dopadne ten zápas s Pirátom. Samozrejme, že keď Karlos vyhrá, tak mu to dá veľkú pôdu pod nohy. Keby prehral, tak ho to možno bude zase brutálne motivovať, že mu to ukáže nedostatky a na čom pracovať, zamýšľa sa Ondřej Novotný.

Potom sa vrátil k Odvete storočia. Musím povedať, že som si nemyslel, že Karlos v tom druhom zápase Attilu porazí. Nemyslel som si to. Keď sme boli na tej porade komentátorov v sobotu ráno, tak som bol jediný, kto hovoril, že Karlos vyhrá a povedal som, že jedinou cestou, ktorú vidím, že mu ublíži rukami. To sa potom stalo. Karlos ho nahúlil a preto potom tak nereagoval, pretože bol nahúlený. Sám Attila hovoril, že vlastne nevie, ako presne, ale nejak mu ublížil rukami. pokračoval spolumajiteľ organizácie OKTAGON MMA.

Môže sa to stať znovu? Ťažké. Keď by som musel na niekoho vsadiť, tak poviem Karlosa, vybral si predsa len svojho favorita Ondřej Novotný.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.