fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný prezradil, akú podmienku dal Pirátovi
zdroj fotky: Oktagon MMA

Ondřej Novotný prezradil, akú podmienku dal Pirátovi v prípade, ak porazí Vémolu aj v odvete

Najbližší titulový zápas poloťažkej váhy organizácie Oktagon MMA prebehne na novembrovom turnaji Oktagon 63 v Bratislave. Pôjde zároveň o hlavný zápas tohto podujatia. V odvete sa proti sebe stretnú Karlos Vémola a Samuel Krištofič.


V ich prvom súboji zvíťazil Pirát, keď odstavil Karlosa knokautom už v prvom kole. Vtedy to však bol catchweight zápas vo váhe do 88,5 kg, takže opasok nebol v hre. Situácia sa v tomto smere mení. Čo ale v prípade, ak sa Krištofič stane šampiónom poloťažkej váhy? Pre divíziu by totiž vôbec nebolo optimálne, ak by sa Pirát opasku hneď vzdal a vrátil sa do strednej váhy. Promotér Ondřej Novotný prezradil, že práve toto bolo predmetom ich dohody.



Ondřej Novotný prezradil, akú podmienku dal Pirátovi

„Pre Piráta je to, keď poviem najjednoduchšia cesta k titulu, tak je samozrejme aj dosť zložitá, ale vlastne najjednoduchšia. Pretože v tej 93-ke on je strašne vysoko. On je paradoxne vyššie ako Karlos, tým že ho porazil. Aj keď nešiel nikdy zápas v 93-ke, tak fightmatrix ho tam zaradzuje. Takže vlastne si o to môže povedať, dáva to zmysel.

Zároveň som ale Pirátovi povedal, že ja ti ten zápas o titul nedám, keď ty tam vyhráš titul a potom ho zložíš. Keď ho vyhrá Karlos a zloží ho, tak to zmysel dáva. Ale keď ho získa Pirát a zloží ho, tak ja budem úplne zbytočne tú divíziu zdržiavať. A on hovorí, že nie, ak vyhrá titul, tak zostáva v 93-ke a bude ho obhajovať. No a ja som povedal ok, v tom prípade sa môžeme dohodnúť,“ povedal Novotný v podcaste s Vláďom Kadlecom.

Pre Piráta by tak mohla vzniknúť nová etapa jeho kariéry a črtali by sa ďalšie zaujímavé zápasy. Ako sa však on sám vyjadril, v budúcnosti by sa mohol pokúsiť aj o zisk opaskov v dvoch divíziách a určite necháva otvorené aj ďalšie pôsobenie v strednej váhe. Viac nám k tomu napovie práve jeho novembrová odveta s Karlosom.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.