fbpx

Sponzorovaný obsah

Trashtalk začal! Pirát si mal vyplakať váhu s Karlosom? Pirát reaguje na podrývanie od Vémolu a hovorí, že to on jemu vyšiel v ústrety
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Pirát Krištofič takto argumentuje, prečo si zápas o titul poloťažkej váhy s Karlosom Vémolom zaslúži

Pirát Krištofič ešte začiatkom minulého roka bojoval vo welterovej váhe, kde nestačil na Alexa Lohorého. Následne sa presunul do strednej váhy, kde takisto utrpel porážku s Robertom Bryczekom.


Veľký návrat však zaznamenal v zápase s Karlosom Vémolom, keď vo váhe do 88,5 kg dokázal „Terminátora“ eliminovať expresným spôsobom. Knokautoval ho v prvom kole po fantastickom postojárskom výkone a takisto dobrou obranou v pokusoch o presun boja na zem.



Takéto finančné podmienky si Pirát Krištofič vybojoval s Oktagonom v odvetnom zápase s Karlosom Vémolom >>>

Pre toto si Pirát zápas o titul poloťažkej váhy s Vémolom zaslúži

Pirát sa chcel primárne zamerať na strednú váhu, no po návrate zo Survivora sa pre reči Karlosa Vémolu začalo špekulovať o ich odvete. Karlos tvrdí, že by ho porazil 9 z 10tich zápasov. Netrvalo dlho a po 57 dňoch na športovom dôchodku Vémolu, májú naplánovanú odvetu o titul v poloťažkej váhe. Lístky na turnaj si môžeš zakúpiť tu >>>

A či si túto šancu bojovať o titul Pirát Krištofič zaslúži? Takto argumentuje v rozhovore pre šport.sk: „Zápasil som v 93 a koniec koncov som tam vysoko postavený (#78 v poloťažkej váhe, zdroj: fightmatrix.com, pozn. red.) tým posledným zápasom s Karlosom.

Momentálne som z tej váhy jediný, kto ho porazil z toho rebríčka, takže prečo nepridať tých pár kíl navyše a rozdáme si to oficiálne aj v tej 93ke. Za mňa to dáva zmysel, je to v Bratislave a navyše tam nevidím jednoznačného ašpiranta ísť s Karlosom o ten titul momentálne v tom rebríčku,“ argumentuje Pirát.

UFC Ludovit Klein

Po odvete Vémola vs Krištofič tak uvidíme, ako slovenskému bojovníkovi sadla váhová kategória do 93 kilogramov, v ktorej naposledy bojoval ako sám povedal, asi ešte medzi amatérmi. Ako si myslíte, že dopadne ich odvetný súboj, pred ktorým je medzi nimi stále veľká rivalita.

Toto sú prekvapivé kurzy na odvetu Karlos Vémola vs Pirát Krištofič >>>

VIDEO: Karlos Vémola vs Pirát Krištofič – celý zápas

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.