fbpx

Sponzorovaný obsah

Ľudovít Klein informuje kedy sledovať jeho zápas s novým súperom, ktorého prijal na poslednú chvíľu
Zdroj fotky: Instagram Ludovit Klein

Špekulácie potvrdené! Ľudovít Klein už o mesiac bude mať zápas s týmto súperom na turnaji v Paríži

Slovenský UFC bojovník Ľudovít Klein (22-4-1) len nedávno oznámil dve potešujúce správy. Prvou správou bol zisk fialového opasku v brazílskom jiu-jitsu. Tou druhou sa pochválil, že s jeho partnerkou čakajú do ich rodinky prírastok a stane sa otcom.


Aktuálne ťahá Lajoš šnúru šiestich zápasov bez prehry a už o päť týždňov bude bojovať na turnaji UFC v Paríži. Potvrdili sa tak špekulácie, o ktorých sme už dávnejšie informovali. Jeden z jeho trénerov Paľo Kuruc je totiž spoluorganizátor turnaja PML 11 v Šali. Práve pre jeho avizované pracovné povinnosti na UFC v Paríži musela organizácia presunúť turnaj o jeden týždeň neskôr.



Obrovská gratulácia! Lajoš Klein sa pochválil výnimočnou novinkou, ktorá výrazne ovplyvní jeho život >>>

Ľudovít Klein na UFC turnaji v Paríži

Informáciu o Lajošovom zápase priniesol dnes v noci novinár Marcel Dorff, na ktorého je v tomto ohľade spoľahnutie. Turnaj v Paríži sa uskutoční 28.9.2024 a súperom slovenského bojovníka bude Nikolas Motta.

Je to brazílsky bojovník, ktorý má v UFC už päť zápasov a do najväčšej MMA organizácie sveta sa dostal cez Dana White’s Contender series v roku 2020. Klein takisto začal svoju kariéru v UFC v tom roku, no priamo v UFC zápase.

Motta má celkové profesionálne skóre 14 víťazstiev a 5 porážok, pričom v UFC má 2 víťazstvá, 2 porážky a 1 zápas skončil bez výsledku. Hneď svoj prvý zápas prehral s Jimom Millerom, s ktorým sa mal stretnúť v minulosti aj Lajoš Klein.

UFC Ludovit Klein

Teraz si zmerajú sily proti sebe. Motta, podobne ako Slovák, má viacero zápasov ukončených na KO/TKO a tak existuje šanca, že by sme mohli vidieť atraktívny zápas v postoji. Kto bude vaším favoritom v tomto zápase? Pozrite si kurzy zápasov na tento turnaj tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.