fbpx

Sponzorovaný obsah

Chápem, keď to niekto nedokáže pochopiť. Toto je reakcia Matěja Peňáza na zrušenie zápasu s Vlastom Čepom v Bratislave
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Prekvapivá predikcia? Matěj Peňáz má jasnú predstavu, ako bude prebiehať zápas Kincl vs Engizek

Kerim Engizek (20-4) nepozná trpkosť porážky od roku 2014. Teraz dostal možnosť zabojovať o titul strednej váhy so šampiónom Patrikom Kinclom na futbalovom štadióne vo Frankfurte.


V organizácií OKTAGON MMA má zatiaľ odzápasené iba dva zápasy s Adamom Horváthom či Matiasom Juarezom. Oboch však ukončil v prvom kole na KO/TKO. Tento rok ešte nezápasil a tak ho čaká poriadna skúška v podobe Patrika Kincla.



Patrik Kincl jednoducho vysvetľuje, prečo Engizek vo Frankfurte a nie Čepo alebo Peňáz na domácej pôde >>>

Matěj Peňáz predpovedá zápas Kincl vs Engizek

S výberom súpera pre Patrika Kincla nebol veľmi nadšený Matěj Peňáz, ktorý mal bojovať o titul na turnaji OKTAGON 58 v pražskom Edene. Napriek tomu si je pomerne istý svojím vyjadrením, ako tento titulový zápas dopadne.

„Engizek je šikovný postojár, vedľa MMA aj boxuje. Nikdy, ani medzi povrazmi, ale nečelil tak kvalitnému súperovi ako je Kincl,“ hodnotí vyzývateľa Matěj Peňáz.. „Turek je fyzicky menší a myslím, že bude v zápase strácať váhovo, zároveň nemá výškovú výhodu, ktorá by sa mu ako postojárovi hodila. Kincl ho ukončí na zemi,“ usudzuje Matěj Peňáz.

„Patrik je výborný zemiar. Všetci o Karlosovi (Vémolovi) hovoria, že má skvelý wrestling, čo rozhodne má. Patrik sa mu v ňom ale úplne rovná. Zároveň to vie dobre aj v postoji, takže ho nie je ľahké ničím nachytať,“ dodáva a vyzvdvihuje prednosti o komplexnosti šampióna. Vyjadril sa pre isport.cz.

UFC Ludovit Klein

Peňázova ironická reakcia

Tá bola na adresu nedávno oznámeného titulového zápasu Kincl vs. Engizek. Kerim Engizek sa v rámci Oktagonu predstavil dvakrát. Aj keď oba zápasy vyhral na KO v 1. kole, nečelil súperom zo špičky strednej váhy. Peňázova reakcia tak na seba nenechala dlho čakať. „Wow, to som naozaj nečakal, ale Kerim s dvoma zápasmi so súpermi z TOP 5 rebríčku Oktagonu si to fakt zaslúži…“ napísal Peňáz na svojom Instagrame.

Aj keď to vyzerá, že „Money“ s vedením Oktagonu zakopali vojnovú sekeru a opäť sa predstaví v Oktagone, rozhodne Peňáz nepôsobí nadšene. Pred oznámením jeho titulového zápasu s Kinclom musel vyhrať až 9 zápasov, pričom v rámci Oktagonu čelil objektívne kvalitnejším súperom, než sú Ádam Horváth či Matias Juarez.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.