fbpx

Sponzorovaný obsah

Vzhľadom na priebeh, Dricus du Plessis všetkých šokoval. Teraz reaguje na Alexa Pereiru, ktorý chce s ním bojovať
Zdroj fotky: Instagram @theblackeyesociety

Dricus Du Plessis reaguje na výzvu Pereiru: Zostaň kde si, aby si sa nevyhováral! Prídem si po teba do tvojej divízie

Netrvalo dlho a Dricus Du Plessis reagoval na výzvu Alexa Pereiru. Nikam nechoď, aby si sa nevyhováral! Prídem si po teba do tvojej divízie.


Po tom, ako Dricus Du Plessis porazil Israela Adesanyu a obhájil titul v strednej váhe UFC, poslal mu Alex Pereira jasný odkaz. Fotografiu seba pri televízii, v ktorej sa s opaskom raduje Du Plessis. „Ešte raz návrat do 84 kg,“ poznamenal veľavravne Poatan, ktorý vládne poloťažkej divízii UFC.



Dricus Du Plessis reaguje na výzvu Alexa Pereiru

Netrvalo dlho a Du Plessis reagoval na jeho výzvu. „Úprimne si nemyslím, že by sa Pereira mal znovu pozrieť späť do strednej váhy. Pokiaľ to tak vážne chce, je to skvelé, perfektné. Potom si ale vypočujeme výhovorky,“ poznamenal Dricus Du Plessis.

„Len nech Alex zostane, kde je a užije si zápas s osmičkou svojej váhy,“ narážal Du Plessis na plánovaný súboj Poatana s Khalilom Rountreem, ktorý vyvolal rozruch na scéne MMA. „Čo sa týka mňa, pokiaľ si všetci tak veľmi prajú vidieť moju odvetu so Seanom Stricklandom, tak si ten zápas prajem aj ja. Postarám sa o svoje veci. Rovnako ako ty sa zase postaraj o tie svoje,“ odkázal Alexovi Pereirovi a naznačil, že pred ich vzájomným súbojom by si rád dal odvetu so Stricklandom, ktorého porazil na body po nejednotnom verdikte rozhodcov.

Dricus Du Plessis je pripravený ísť si za Poatanom do poloťažkej divízie, aby zabránil jeho prípadným výhovorkám o chudnutí a podobne. „Nemusíš znižovať váhu, aby si zápas so mnou dostal a mal potom niečo, na čo sa môžeš vyhovárať. Keď vyriadim Stricklanda, pôjdem ja za tebou. Rozdáme si to v tvojej poloťažkej váhe a vyriešime to tam spolu,“ dodal odhodlane Dricus Du Plessis, ktorý sa vezie na 10-zápasovej víťaznej vlne.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.