fbpx

Sponzorovaný obsah

FOTO: Pre toto zranenie Patrik Kincl musel odstúpiť zo zápasu s Čepom. Takto sa k celej situácií vyjadril
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Patrik Kincl jednoducho vysvetľuje, prečo Engizek vo Frankfurte a nie Čepo alebo Peňáz na domácej pôde

Patrik Kincl (28-10) naposledy obhajoval svoj titul strednej váhy Oktagonu v marci 2024. Neskôr mal obhajovať titul na turnaji OKTAGON 58 v pražskom Edene. Jeho súperom mal byť Matěj Peňáz, no pre zranenie Kincla sa tento zápas neuskutočnil. Následne prepukla kauza Oktagon vs Čepo vs Peňáz. Nakoniec nedopadla žiadna možná varianta.


Včera organizácia OKTAGON MMA po dlhom čakaní oznámila Kinclovu ďalšiu obhajobu. Napriek tomu, že o tomto súperovi sa dlho šepkalo a špekulovalo, niektorí ostali touto voľbou organizácie zaskočení. Medzi nich patril aj bojovník Matěj Peňáz.



Naštvaný Peňáz ironicky reaguje na veľkú novinku Oktagonu: Fakt si to zaslúži! >>>

Kincl reaguje na otázku, prečo nie Čepo alebo Peňáz

V každom prípade zápas Patrik Kincl vs Kerim Engizek je oficiálne potvrdený na turnaj OKTAGON 62, ktorý sa uskutoční na futbalovom štadióne 12.10.2024. Bude to obrovská udalosť pred 58-tisícovým diváckym publikom. Aktuálny šampión však v rámci otázok vysvetlil, prečo jeho súperom nebude Vlasto Čepo alebo Matěj Peňáz.

„Asi k tomu urobím nejaké dlhšie vyjadrenie. Ale inak je to tak, že mi proste Oktagon oznámi, kde, kedy a s kým idem,“ vysvetlil jasne a stručne Patrik Kincl zápas s Kerimom Engizekom, ktorý je #2 v rebríčku strednej váhy Oktagonu.

Jednotka P4P rebríčku teda má pred sebou veľkú výzvu, vzhľadom k tomu, že Kerim Engizek (20-4) nepozná pocit porážky od roku 2014. V Oktagone však nebojoval so súpermi z TOP 5, no napriek tomu bude môcť pred domácim publikom zabojovať o titul strednej váhy.

UFC Ludovit Klein

Peňázova ironická reakcia

Tá bola na adresu nedávno oznámeného titulového zápasu Kincl vs. Engizek. Kerim Engizek sa v rámci Oktagonu predstavil dvakrát. Aj keď oba zápasy vyhral na KO v 1. kole, nečelil súperom zo špičky strednej váhy. Peňázova reakcia tak na seba nenechala dlho čakať. „Wow, to som naozaj nečakal, ale Kerim s dvoma zápasmi so súpermi z TOP 5 rebríčku Oktagonu si to fakt zaslúži…“ napísal Peňáz na svojom Instagrame.

Aj keď to vyzerá, že „Money“ s vedením Oktagonu zakopali vojnovú sekeru a opäť sa predstaví v Oktagone, rozhodne Peňáz nepôsobí nadšene. Pred oznámením jeho titulového zápasu s Kinclom musel vyhrať až 9 zápasov, pričom v rámci Oktagonu čelil objektívne kvalitnejším súperom, než sú Ádam Horváth či Matias Juarez.

Zápasová karta OKTAGON 62 Frankurt

Patrik Kincl vs Kerim Engizek – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Christian Eckerlin vs Christian Jungwirth – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Antun Račić vs Max Coga – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Pavol Langer vs Will Fleury – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

Ralf Deniz Ilbay vs Michael Deiga-Scheck – Pozri si kurzy a tipni na víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.