fbpx

Sponzorovaný obsah

Matěj Peňáz na hry od Čepa a organizácie OKTAGON MMA nepristúpi. Toto je jeho zdôvodnenie
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Naštvaný Peňáz ironicky reaguje na veľkú novinku Oktagonu: Fakt si to zaslúži!

Za nezhodami Matěja Peňáza s vedením Oktagonu stálo viacero drobných vecí. Najvýraznejšou bola nezhoda ohľadom toho, že ani po sérii niekoľkých víťazstiev rodák z Brna nedostal titulovú šancu.


Keď už mal zápasiť o titul s Patrikom Kinclom, šampión sa zranil a Peňáz následne odmietol zápasiť s Vlastom Čepom, keďže by nešlo o titulový zápas. V súčasnosti to vyzerá tak, že sa Peňáz opäť vráti do Oktagonu, no napriek tomu si neodpustil jednu ironickú poznámku.



Peňázova ironická reakcia

Tá bola na adresu nedávno oznámeného titulového zápasu Kincl vs. Engizek. Kerim Engizek sa v rámci Oktagonu predstavil dvakrát. Aj keď oba zápasy vyhral na KO v 1. kole, nečelil súperom zo špičky strednej váhy. Peňázova reakcia tak na seba nenechala dlho čakať. „Wow, to som naozaj nečakal, ale Kerim s dvoma zápasmi so súpermi z TOP 5 rebríčku Oktagonu si to fakt zaslúži…“ napísal Peňáz na svojom Instagrame.

Aj keď to vyzerá, že „Money“ s vedením Oktagonu zakopali vojnovú sekeru a opäť sa predstaví v Oktagone, rozhodne Peňáz nepôsobí nadšene. Pred oznámením jeho titulového zápasu s Kinclom musel vyhrať až 9 zápasov, pričom v rámci Oktagonu čelil objektívne kvalitnejším súperom, než sú Ádam Horváth či Matias Juarez.

Engizek si s najväčšou pravdepodobnosťou vyslúžil svoju titulovú šancu pre jeho skvelé skóre 20-4. Nazbieral ho prevažne v Nemecku a Oktagon posledné roky vo veľkom cieli aj na tento trh. Na ňom sa po pár turnajoch stal suverénnou jednotkou. Titulový súboj Kincl vs. Engizek vo Frankfurte je teda logický marketingový ťah.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.