fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto má byť ďalší súper Jiřího Procházku
zdroj fotky: UFC youtube (screenshot)

Jiří Procházka spomenul meno súpera, s ktorým by si vedel predstaviť svoj najbližší zápas

Ako ďalej? Jiří Procházka zmieňuje dve možné alternatívy svojho pokračovania a vyslovil aj meno konkrétneho súpera, ktorého si vie predstaviť vo svojom najbližšom zápase.


Jiří Procházka bol hosťom na turnaji UFC 305 v Austrálii a samozrejme, plnil si aj mediálne povinnosti. V rámci nich absolvoval niekoľko rozhovorov a prezradil zaujímavosti. Napríklad, akou cestou sa bude uberať po druhej porážke s Brazílčanom Alexom Pereirom v boji o titul poloťažkej divízie UFC.



„Záleží na tom, v akej divízii budem pôsobiť. V poloťažkej váhe sa ponúka Jamahal Hill. To by mohol byť ďalší krok,“ menoval konkrétneho súpera český bojovník.

„Pokiaľ sa však rozhodnem pre presun do strednej váhy, tak uvidíme, kto tam na mňa bude čakať. O strednej váhe hovorím z toho dôvodu, že cítim, že moje telo by to dokázalo. Hecol by som sa do nižšej váhy, vzal si titul a potom sa vrátil. Tak to teraz mám rozohrané v hlave,“ potvrdil už skôr avizovaný plán na presun do 84-ky.

Jiří Procházka netají, že by mal záujem aj o tretí súboj s Alexom Pereirom. Napriek dvom prehrám s brazílskym šampiónom si verí, že by ho dokázal zdolať.

„Verím, že ho môžem poraziť. Verím v to. Moja česť mi stále hovorí, že musím zostať v poloťažkej váhe, budem bojovať s ďalším chlapíkom, vyhrám ďalší zápas, vezmem si titul a ukážem to najlepšie, pretože minule som predviedol najhorší výkon v živote,“ sypal si popol na hlavu Procházka.

UFC Ludovit Klein

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.