fbpx

Sponzorovaný obsah

Aktuálny šampión strednej váhy zareagoval na slová Procházku
zdroj fotky: Twitter thugme

Jiří Procházka reaguje na novoohlásenú obhajobu titulu Alexa Pereiru proti prekvapivému súperovi Khalilovi Rountreemu

Jiří Procházka je momentálne v Austrálií a chystá sa zúčastniť turnaja UFC 305, kde sa v hlavnom zápase večera pobijú Dricus Du Plessis a Israel Adesanya o titul strednej váhy.


V rámci mediálnych povinností Jirka odpovedal hneď na niekoľko otázok. Vyjadril sa tiež k čerstvo oznámenému duelu Alex Pereira vs Khalil Rountree. Pereira tak už za menej ako dva mesiace bude opäť obhajovať titul poloťažkej váhy. Viacerí UFC bojovníci a osobnosti z prostredia bojových športov boli týmto zápasom a súperom pre šampióna prekvapení.



Šok pre všetkých? UFC bojovníci reagujú na prekvapujúce oznámenie ďalšieho zápasu Alexa Pereiru >>>

Procházka reaguje na zápas Pereira vs Rountree

Český bojovník Jiří Procházka patril takisto medzi nich. Nechápe tú možnosť, akú dostal Rountree, no myslí si, že Pereira to určite vyhrá.

„Ok, je to zápas. Naozaj nerozumiem tú šancu, ktorú dostal Khalil Rountree. V každom prípade si myslím, že to bude Alex Pereira,“ uviedol, čo si myslí o oznámenom titulovém súboji Alex Pereira vs Khalil Rountree, ktorý sa uskutoční na turnaji UFC 307 už o necelé dva mesiace 5.10.2024 v Utahu, USA.

„Verím, že ho (Pereiru) porazím, ja tomu verím. Moja česť stále hovorí zostať v poloťažkej váhe, bojovať s iným zápasníkom a vyhrať zápas. Vyhrať ďalší zápas a získať titul. Ukázať to najlepšie zo mňa, pretože naposledy som predviedol svoj najhorší výkon v živote,“ dodal Procházka k tomu, že chce dokázať všetkým, že na svojho posledného a jediného premožiteľa v UFC má.

UFC Ludovit Klein

Ako svojho ďalšieho súpera si predstavuje, že by mohol dostať Jamahala Hilla, s ktorým sa už v minulosti mal stretnúť. Ten má takisto na konte porážku od Alexa Pereiru.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.