fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Potvrdené! Pozrite sa ako zatkla polícia Českej republiky Tadeáša Růžičku
Zdroj fotky: Youtube screenshot

VIDEO: Potvrdené! Pozrite sa ako zatkla polícia Českej republiky Tadeáša Růžičku

Tadeáš Růžička je skutočne v rukách českej polície. V polovici augusta ho zatkli, pretože sa dopustil viacerých závažných činov. Nižšie nájdete video ako je odvádzaný policajtmi.


Na základe týchto prehreškov s ním rozviazali spoluprácu organizácie RFA, IAF a Red Face. Odmietli ho angažovať aj v Clash of the Stars a dokonca ho vyhodili z jeho domovského Spejbl gymu.



Tadeáš Růžička sa pustil už aj do Ondřeja Novotného. Reaguje na jeho výzvu spájania sa proti bizarným organizáciám >>>

VIDEO: Mawar zatknutý a odvedený políciou

Mawar síce hovoril o náprave, no nové skutočnosti tomu vôbec nenastvedčujú. Incidentom na kúpalisku to vraj vôbec neskončilo. Vyšli totiž na povrch úplne nové informácie od polície, ktorá tvrdí, že sa Mawar dopustil výtržníctva aj začiatkom augusta.

Informovala o tom hovorkyňa Kristýna Soukupová pre CNN Prima News. Obvinený je z trestného činu nebezpečeného vyhrážania, lúpeže a výtržníctva. Polícia podala podnet na vzatie do väzby a súd rozhodne, čo s Růžičkom nakoniec bude.

Tadeáš má byť obvinený z viacerých skutkov, ktorých sa mal dopustiť a hrozí mu až desať rokov väzenia. To, ako celý príbeh nádejného postojárskeho bojovníka dopadne, budeme sledovať a vás informovať.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.