fbpx

Sponzorovaný obsah

Bývalá zápasníčka Oktagonu kritizuje promotéra Novotného za jeho postoj
zdroj fotky: Oktagon MMA

Miky Vančura ostro páli do vedenia OKTAGON MMA: Čo sú oni? V živote nemali zápas, o bojových športoch nevedia nič

Miky Vančura zo Spejbl Gymu sa ostro pustil do Ondřeja Novotného a Pavla Nerudu, teda vedenia organizácie OKTAGON MMA. Čo sú oni? V živote nemali zápas, o bojových športoch nevedia nič!


Uznávaný tréner Miky Vančura zo Spejbl Gymu bol spoločne so Spejblom Hutníkom hosťom na YouTube Willyho Cao. Poriadne sa rozohnil a pustil do Ondřeja Novotného s Pavlom Nerudom, ktorí stoja na čele organizácie OKTAGON MMA.



„Spejbl Gym má ťažko zavrené dvere do Oktagonu, pretože Neruda s Novotným nás absolútne nenávidia. Celkovo si myslím, ako o nás hovoria. Pre mňa osobne sú oni dvaja absolútne šunky. Neznášam celé vedenie Oktagonu,“ nedával si Miky Vančura servítku pred ústa.

„Príde mi to od nich, že… Čo oni sú? Experti na bojové športy? Však v živote nikto nemal s nikým zápas. To, že tu vytvorili nejakú umelú organizáciu, kam sa v dnešnej dobe už nasáčkovali dobrí bojovníci, sú tam krásne zápasy a kvalitní bojovníci, ale oni dvaja vedia o bojových športoch úplnú pi*u,“ pritvrdil Vančura, ktorého pohotovo krotil Spejbl Hutník.

„Ja by som nepovedal, že by nás nejak… Ja si myslím, že s Novotňákom mám vzťah dobrý. S Nerudom sa tak nepoznáme. Tým, že MMA nerobíme, tak je nám to vo finále jedno. My nie sme cieľovka Oktagonu,“ reagoval Hutník.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.