fbpx

Sponzorovaný obsah

Nádhera! Ľudovít Klein sa opäť posunul vo svojej profesionálnej MMA kariére na ďalšiu úroveň
Zdroj fotky: Instagram @lajosko.klein

VIDEO: Nádhera! Ľudovít Klein sa opäť posunul vo svojej profesionálnej MMA kariére na ďalšiu úroveň

Ľudovít Klein má aktuálne za sebou zatiaľ najcennejšiu UFC výhru. 8.6.2024 totiž porazil nebezpečného Thiaga Moisésa po troch kolách na body, no nebol ďaleko jeho ukončenia.


Už po mesiaci od zápasu avizoval slovenský MMA bojovník, že má nové informácie o jeho ďalšom súboji v UFC. Zatiaľ nie je nič oficiálne potvrdené, no špekuluje sa o turnaji v Paríži.



Jeden z jeho trénerov Paľo Kuruc je spoluorganizátor turnaja PML 11 v Šali. Práve pre jeho pracovné povinnosti na UFC v Paríži musela organizácia presunúť turnaj o jeden týždeň neskôr. Je tak dosť pravdepodobné, že práve tu bude Ľudovít Klein mať svoj desiaty zápas v UFC.

Boxerka s vysokou hladinou testosterónu? Tréner Lajoša Kleina poukazuje na iný závažný problém olympiády, ktorý sa týka nás Slovákov >>>

Posun na ďalší level

Medzitým si však Lajoš Klein ešte pripísal vo svojej profesionálnej MMA kariére posun na ďalší level, čo sa týka brazílskeho jiu-jitsu. V Ground system gym totiž získal fialový opasok.

„Ďalší posun v mojom fightlife. Milujem sa zdokonaľovať a ďakujem Erikovi Kováčovi, Matúšovi Arpášovi a Ground system gym, že ste sa rozhodli mi udeliť nový opasok v BJJ.

UFC Ludovit Klein

Veľmi si to vážim a ďalšia motivácia pre mňa makať na sebe stále viac a viac,“ napísal Ľudovít Klein a zároveň sa pochválil, že posunul svoje schopnosti v brázilskom jiu-jitsu na novú vyššiu úroveň. Nižšie vo videu uvidíte aj ako ho poriadne kolegovia vyšľahali svojimi opaskami.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.