fbpx

Sponzorovaný obsah

Vašek Sivák nechce odvetu so Záděrom
zdroj fotky: RFA

Vašek Sivák nechce odvetu so Záděrom. Do miliónového zápasu navrhuje tohto legendárneho bojovníka!

Organizácie RFA a IAF aktuálne riešia to, kto bude náhradou za Mawara v miliónovom zápase s Václavom Sivákom. K tomu má dôjsť vo februári ďalšieho roku v Ostravar aréne na spoločnom turnaji týchto spriatelených organizácii.


Spomínali sa mená ako Leo Brichta alebo Patrik Záděra. Brichta však pravdepodobne pôjde ďalej primárne cestou MMA a toto má byť čisto postojársky duel.



A čo sa týka odvety Siváka so Záděrom, tú zhodil zo stola samotný Vašek. Podľa jeho slov to považuje vybavené po výhre v prvom zápase a chce niekoho lepšieho.

Vašek Sivák nechce odvetu so Záděrom. Do miliónového zápasu navrhuje Buakawa!

„Chcem niekoho lepšieho a konečne niekoho v mojej váhe, keď to nie je Růžička! Real Fight Arena? Keď už 70-ka, tak Buakaw?“ zareagoval Sivák na Instagrame. 42-ročný Buakaw Banchamek je celosvetová legenda a je to niekto, koho fanúšikom bojových športov určite netreba predstavovať.

Ak by bola možnosť dostiahnuť Buakawa na tento zápas, malo by to ohlas po celom svete. Pre Vaška by to bola veľká príležitosť zviditeľniť sa a upriamiť pozornosť na svoje kvality. Podarí sa RFA a IAF zorganizovať tento zápas?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.