fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Poriadny prúser? Hanka Gelnárová vraj nevedela, že hajluje. Teraz svoj čin ľutuje a toto je jej vyjadrenie
Zdroj fotky: Clash of the Stars

VIDEO: Poriadny prúser? Hanka Gelnárová vraj nevedela, že hajluje. Teraz svoj čin ľutuje a toto je jej vyjadrenie

Hanka Gelnárová si poriadne zavarila. Len o mesiac ju čaká titulový zápas na turnaji Clash of the Stars 9 proti Angie Mangombe. Práve táto organizácia momentálne nezažíva vydarené obdobie kvôli inej kauze a táto tomu veľmi teda nepomohla.


Teraz však rieši úplne iný problém. S kamarátmi sa v rámci zábavy mali hrať na mažoretky, no skôr to na videu vyzerá ako synchronizované hajlovanie. Sama Hanka to následne zdieľala vo svojom príbehu, ktoré po vlne kritiky samozrejme stiahla.



Tadeáš Růžička sa pustil už aj do Ondřeja Novotného. Reaguje na jeho výzvu spájania sa proti bizarným organizáciám >>>

Hanka Gelnárová reaguje na nešťastné video

Neskôr vydala na pokraji psychických síl aj vyjadrenie, kde vysvetľuje, že nevedela, čo to znamená a že sa s kamarátmi len zabávali. Vzhľadom na tlaky, ktoré od verejnosti teraz musí znášať, dočasne odchádza zo sociálnych sietí a dáva si pauzu.

„Nemám už čo viac povedať. Moja hlava mi ide už prasknút, takže budem rada, keď si pustíte video a vypočujete si ho. To, či mi uveríte alebo neuveríte, je už samozrejme čisto na vás, ale v tomto by som naozaj neklamala.

V Česku platí pravidlo: Neznalosť neospravedlňuje, som si toho vedomá. Následky si za to ponesiem určite tiež. Holt život nie je len ružový a chybu môže urobiť ktokoľvek. Ja som si toho vedomá, nabudúce budem viac premýšľať ako začnem konať. Vďaka tým, čo so mnou držíte stále aj v tejto chvíli a veríte mi. Majte sa tu krásne,“ napísala Hanka Gelnárová k videu s vyjadrením na tento incident.

UFC Ludovit Klein

„Úprimne, teraz mi to veriť môžete aj nemusíte. Ale ja poznám svoju pravdu a ľudia, čo ma poznajú, vedia, že ja taká nie som. V živote nerobím tieto zlé veci, nie som ten typ človeka. Pridala som sa k ostatným a išla som si tam mažoretky, vojačikov. Bohužiaľ som tu toto nepoznala a môžete si myslieť, aká som hlúpa, že nepoznám tieto veci ako hajlovanie,“ snažila sa Gelnárová vysvetliť svojim vyjadrením toto nešťastné video, ktoré koluje internetom.

Nižšie nájdete video s celým vyjadrením a takisto video, ktoré Hanka zdieľala na svojich sociálnych sieťach a ktoré neskôr oľutovala.

@matyas_dj24

tohle už přehnala #hanka #gelnarova #cots #clashofthestars #bizar

♬ původní zvuk – Matyas_DJ24

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.