fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto má byť ďalší súper Jiřího Procházku
zdroj fotky: UFC youtube (screenshot)

Toto má byť ďalší súper Jiřího Procházku! Bude bojovať na rovnakej karte ako McGregor?

Viaceré zdroje v týchto dňoch prichádzajú s informáciou, že UFC v zákulisí pracuje na ďalšom zápase pre Jiřího Procházku. Hovorí sa o tom, že jeho súperom bude Jamahal Hill, ktorý je už istý čas skloňovaný ako jedna z hlavných možností pre českého bojovníka.


Jednalo by sa tak o súboj dvoch exšampiónov poloťažkej váhy. Obaja majú v tomto smere spoločné to, že titul získali po výhrach nad Gloverom Teixeirom a museli sa ho následne vzdať pre zranenia (v Jirkovom prípade rameno a Jamahal si zranil achillovku). Ďalšou ich spoločnou vecou je, že ich oboch v následných titulových zápasoch porazil aktuálny šampión Alex Pereira.



Súboj Procházku s Hillom by určite dával zmysel. Ak sa potvrdia správy, ktoré aktuálne šíria rôzne weby a účty na sociálnych sieťach, tak by mali ísť do vzájomného duelu koncom roka na turnaji UFC 310  (14. december, Las Vegas).

Je to rovnaký turnaj, na ktorom sa očakáva aj návratový zápas McGregora s Chandlerom. Pre Jirku by to teda bol príjemný bonus, keďže turnaje McGregora patria medzi tie najsledovanjšie. Samozrejme je však potrebné počkať, či k tomu príde aj oficiálne oznámenie.

Jiří Procházka vs Jamahal Hill na turnaji UFC 310?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.