fbpx

Sponzorovaný obsah

Tadeáš "Mawar" Růžička poskytol nové vyjadrenie a povedal aj dôvod prečo sa dlho nevyjadroval
Zdroj fotky: MMA Fanatik

Tadeáš Růžička sa pustil už aj do Ondřeja Novotného. Reaguje na jeho výzvu spájania sa proti bizarným organizáciám

Organizácie Clash of the Stars a Red Face, ktoré usporadúvajú hlavne bizané typy zápasov, čelia v posledných týždňoch výraznejšej kritike.


Svoj negatívny postoj samozrejme vyjadril aj promotér Oktagonu, ktorý nie je ich fanúšikom už od počiatku. Teraz vyzýva všetky organizácie a aj partnerov, aby dali jasne najavo, že s tým nechcú mať nič spoločné.



„Kauza Ružička k nám do bojových športov spadá. Nie je to však bojovník MMA. Je to chlapec, ktorý pred tým, ako zišiel z cesty, bol svetový talent. Teraz je to bohužiaľ hanba a kriminálnik.

Ceníme si najmä Petra „Pína“ Ondruša a jeho organizáciu IAF, že v momente, kedy je mu to najviac proti srsti, pretože mal postavený zaujímavý zápas s Vaškom, urobil jasný krok a odkaz a ako on, tak aj Boris (Marhanský), ho z organizácií vylúčili.

Je načase, aby sme minimálne v tomto ohľade ako organizácie spojili sily a povedali, že tieto veci nás poškodzujú,“ vyjadril sa Novotný pre sport.cz.

Ondřej Novotný navrhuje v tejto veci urobiť výnimku a spojiť sily s organizáciami RFA a IAF >>>

UFC Ludovit Klein

Mawar reaguje na Novotného

Táto výzva neostala bez povšimnutia ani u Tadeáša Růžičku. Ten označil v komentári promotéra Oktagonu a úsmevne ho podpichol, či mu dochádzajú peniaze, keď útočí na organizácie Clash of the Stars či Red Face.

„Ondřej Novotný, tak čo dedko, dochádzajú love? Keď tam nebudeš ty, možno sa zvýši sledovanosť,“ napísal Tadeáš Růžička na instagrame pod príspevok, v ktorom cituje MMA Fanatik Ondřeja Novotného. Ten vyzýva všetky organizácie, aby spoločne spojili sily a povedali, že tieto veci ich poškodzujú.

Nižšie nájdete aj reakcie fanúšikov, ktorí na tento komentár odpovedali a čudujú sa mu, že píše takéto komentáre, pričom lieta v problémoch. Mawar odpovedal, že sa nechce nechať špiniť a vynadal aj reagujúcim fanúšikom.

Screenshot
Screenshot

Čaká Mawara namiesto väzenia zápas?

Práve kvôli tomu sa od neho odvrátili bojové, ale aj bizarné organizácie, aj jeho domovský Spejbl gym a momentálne je bez zápasu. Plánovanú odvetu s Josefom Škopom mu zrušili, no teraz avizuje, že sa plánuje vrátiť do zápasu s ním ešte v novembri tohto roka.

Do tejto nepríjemnej situácie sa dostal celkom sám svojimi činmi a porušeniami zákona, či napadnutiami ľudí na verejnosti. Napriek tomu v najnovšom videu hovorí, že za tieto sr*čky môžu média.

„Tu môj brácho ma zastupuje kvôli tým sr*čkám, ktoré sa mi dejú kvôli médiám, proti Škopovi v Clash of the Stars. Tam ho rozseká, ale tým to nekončí.

V novembri si to s ním rozdám ja, je to otvorená výzva a už je to v riešení. Dúfam, že z toho neodstúpiš, pretože ťa to bude bolieť a vrátim ti všetko, čo si mi spôsobil. Teš sa k*rva,“ posiela ďalší odkaz Tadeáš Růžička.

Na turnaji Clash of the Stars 9, ktorý sa koná 7.9.2024 v Prahe, ho má v zápase so Škopom zastúpiť Hynek Shelby (vo videu naľavo). Mawar hovorí vo videu ďalej o výzve pre Škopa, s ktorým sa chce stretnúť v novembri a plánuje sa mu za všetko pomstiť.

CELÉ VIDEO NÁJDEŠ TU >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.