fbpx

Sponzorovaný obsah

Pavol Neruda hovorí aj o predaji lístkov
zdroj fotky: Oktagon MMA

Ondřej Novotný nikdy nepochopil túto zásadnú vec na spolupráci Fortuny a Clash of the Stars

Ondřej Novotný nikdy nebol fanúšikom organizácií, ktoré usporadúvajú prevažne bizarné zápasy. Bojové športy sa na domácej scéne budujú roky, no prirovnávanie športu k bizáru práve profesionálnym zápasníkom škodí.


Nedávno otriasla v súvislosti s Clash of the Stars kauza, kde sme boli svedkami verejného slovného útoku a vyhrážkam na ľudí z LGBT komunity. Táto udalosť neostala bez povšimnutia a promotér najväčšej domácej organizácie sa ostro pustil do bizarných organizácií Clashu a Red Face. Podľa jeho názoru sa chcú priživiť na bojových športoch a ničia to, čo sa na domácej scéne roky buduje.



Ondřej Novotný nešetrí kritikou bizarných organizácií a dodáva: Keby teraz Tipsport toto urobil, tak Oktagon od nich odchádza >>>

Novotný nikdy nechápal tejto veci na spolupráci Clashu a Fortuny

V súvislosti s touto kauzou rozviazali spoluprácu s organizáciou Clash of the Stars aj generálni partneri Fortuna a Prima. Ondřej Novotný tento krok pochválil, no povedal, čomu doteraz nerozumel na tejto spolupráci.

„Nie je naša úloha hovoriť, čo má a nemá kto robiť, ale Fortuna urobila z nášho pohľadu správny krok,“ vyjadril sa pre sport.cz Ondřej Novotný k rozviazaniu spolupráce stávkovej kancelárie Fortuna s bizarnou organizáciou Clash of the Stars.

„Som rád, že od spolupráce odstúpila. Nikdy som nepochopil, že na jednej strane podporuje Jirku Procházku, ktorý je najväčším predstaviteľom športu a hovorí to v každej odpovedi, že tento bizár je za hranou a škodí športu.

UFC Ludovit Klein

A potom mu ako fanúšikov vozia tých ľudí z Clashu na zápasy. Tieto veľké spoločnosti musia ukazovať smer, etiku a hranice. Sú najviac vidieť a myslím, že je pre nás všetkých dôležité prispievať do spoločnosti pozitívne.

Nemusíš zarábať každú korunu a urobiť nutne každú registráciu, ktorá leží na stole. Nie všetko za to stojí. Som vážne rád, že náš partner Tipsport toto jasne vidí a vníma,“ pochvaľuje si promotér Oktagonu spoluprácu s hlavným partnerom.

Zdroj: sport.cz

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.