fbpx

Sponzorovaný obsah

Jeden 300 eur, druhý 400 eur. Polícia si poriadne zgustla na slovenských MMA zápasníkoch za pirátsku jazdu
Zdroj fotky: Instagram Radovan Úškrt a Pirát Krištofič

Majú zarobené. Polícia si poriadne zgustla na známych slovenských MMA zápasníkoch za rýchlu jazdu

Bojovníci organizácie OKTAGON MMA nebudú na posledné dni spomínať veľmi v dobrom. Slovenská polícia si totiž na nich poriadne zgustla a dala im pokuty za prekročenie rýchlosti za volantom.


Občas sa to snáď stane každému, že počas šoférovania vás zastavia policajti za dopravný priestupok. Pirát Krištofič a Radovan Úškrt však od policajtov dostali poriadne mastné pokuty.



VIDEO: Karlos Vémola sa pochválil, že už má doma odmenu za výhru nad Attilom Véghom >>>

Bojovníci Oktagonu dostali poriadne mastné pokuty

Jeden 300 eur a druhý dokonca 400 eur. Pokutou z víkendu sa na sociálnych sieťach „pochválil“ najprv Pirát Krištofič, ktorý priznal, že prekročil rýchlosť až o 50 km/h.

„Píšete mi veľa, že čo som urobil za tri kilá (300 eur pozn. red.) pokuty. No, šiel som 160 po dialnici, lenže bolo to medzi Trnavou a Sencom a tam je 110 km/h samozrejme. Sú to policajti a majú to ako hlavnú náplň práce donášať peňiažky do štátnej pokladnice, takže tomu rozumiem,“ povedal Pirát Krištofič, že chápe, že mu museli dať pokutu za tento priestupok.

V pondelok ráno sa takto „pochválil“ s pokutou aj Rado Úskrt. Ten ešte k tomu dodal komentár: „Pondelky nie sú zlé,“ pričom určite sa mu túto pokutu platilo veľmi ťažko. Ten zaplatil dokonca ešte o stovku viac ako Pirát Krištofič.

UFC Ludovit Klein

Rado Úškrt tak musel poriadne ukrojiť z výplaty za jeho posledný zápas, ktorý mu nevyšiel podľa jeho predstáv. Petr Kníže ho totiž na turnaji OKTAGON 59 v Bratislave porazil v druhom kole na submisiu.

Naopak Piráta zápas ešte len čaká, takže ten musel platiť pokutu z výplaty, ktorú ešte nedostal. 9.11.2024 ho totiž čaká odveta s Karlosom Vémolom, ktorého naposledy uspal v prvom kole. Teraz na OKTAGON 63 sa to bude snažiť zopakovať na bratislavskom zimnom štadióne. Toto sú prvé kurzy na odvetu Vémola vs Krištofič >>>

Majú zarobené. Polícia si poriadne zgustla na známych slovenských MMA zápasníkoch za pirátsku jazdu
Zdroj fotky: Instagram Radovan Úškrt
Majú zarobené. Polícia si poriadne zgustla na známych slovenských MMA zápasníkoch za pirátsku jazdu
Zdroj fotky: Instagram Pirát Krištofič

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.