fbpx

Sponzorovaný obsah

Zmena váhovej kategórie. Bývalý titulový vyzývateľ má po dlhšej dobe oznámený zápas
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Zmena váhovej kategórie. Bývalý titulový vyzývateľ má po dlhšej dobe oznámený zápas a toto je jeho súper

Je späť. Bývalý titulový vyzývateľ ide opäť do boja, pričom mení váhovú kategóriu. Naposledy sme ho videli bojovať v apríli 2023 o titul perovej váhy s Losene Keitom, pričom zápas zobral na poslednú chvíľu.


Práve v tomto zápase si zlomil pri boji kľúčnu kosť a neskôr ho čakala operácia, ktorá ho vyradila z hry na dlhší čas. Teraz sa vracia späť na scénu, no presúva sa z perovej do ľahkej váhy.



Až tak?! Patrik Kincl reaguje na rýchle prerušenie dôchodku rivala Karlosa Vémolu >>>

Bývalý titulový vyzývateľ opäť mieri do boja

Zverenec trénera André Reindersa sa ukáže na turnaji OKTAGON 61 v Brne. Jakub Tichota (5-2) bude bojovať s víťazom anglicko-írskej Oktagon Výzvy, Georgeom Stainesom (2-0).

„Jeden z najväčších talentov na scéne s obrovskými ambíciami a nezlomnou vôľou. Jakub Tichota je späť! V 23 rokoch sa dokázal prepracovať už k dvom nezabudnuteľným titulovým zápasom. Preborník v karate a thajskom boxe musel teraz viac ako rok bojovať so svojím zdravím, aby sa znova postavil do klietky. A to rovno v novej divízii.

Rovnako starý „Star Killer“ Staines vytiera zrak súperom aj divákom nesporným talentom. Víťaz anglicko-írskej OKTAGON Výzvy to vo finále natrel Frimpongovi a ukázal, že ho čaká veľká budúcnosť.

UFC Ludovit Klein

V civile nenápadný geek, v klietke zviera. V amatéroch so skóre 16-1 kraľoval ľahkej váhe, v profesionáloch sebaisto porazil Cigánika. A teraz si ide pre jednu z najväčších mladých nádejí MMA,“ láka organizácia OKTAGON MMA na návratový zápas českého zápasníka Jakuba Tichotu.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.