fbpx

Sponzorovaný obsah

Lucie Pudilová po poslednej prehre a prepustení z UFC prelomila mlčanie. Toto je jej reakcia
Zdroj fotky: Instagram Lucie Pudilová

Lucie Pudilová po poslednej prehre a prepustení z UFC prelomila mlčanie. Toto je jej reakcia

Česká zápasníčka Lucie Pudilová je prvou bojovníčkou domácej scény, ktorá sa dostala do najväčšej MMA organizácie sveta UFC.


Na svojom konte v tejto organizácií má už 11 zápasov, z toho 4 výhry a 7 porážok. V roku 2020 ju síce prepustili, no v ďalších dvoch rokoch dokázala, že si tam miesto zaslúži a vďaka svojim výkonom sa dostala naspäť.



Bol to posledný zápas obľúbeného Tonyho Fergusona? UFC bojovníci reagujú na jeho prehru na UFC v Abu Dhabi >>>

Lucie Pudilová reaguje na svoj posledný prehratý zápas

V jej poslednom zápase dva týždne dozadu jej to však znova nevyšlo. Jej súperkou bola Luana Carolina, s ktorou prehrala na body. Po troch prehrách v rade sa s ňou organizácia UFC opäť rozlúčila. Takto na svoj posledný zápas zareagovala.

„V tejto chvíli sa mi stále ťažko hľadajú nejaké slová. Na zápas som bola dobre pripravená a cítila som sa skvele. Plán bol rozdať si to so súperkou v postoji, ale od začiatku sa to nevyvíjalo podľa mojich predstáv.

V priebehu zápasu sme na to ja ani môj tím nedokázali reagovať. Nechcela som urobiť žiadnu chybu a to ma zväzovalo. Aj tak som cítila, že zápas bol dosť vyrovnaný, ale na výhru to bohužiaľ nestačilo. Chcela by som všetkým poďakovať za podporu,“ reagovala v aktuálnom vyjadrení Lucie Pudilová.

UFC Ludovit Klein

Kam povedú jej najbližšie cesty, nie je zatiaľ známe, no v každom prípade veríme, že sa z týchto prehier poučí a bude pokračovať v zápasníckej kariére. Do UFC odchádzala z organizácie OKTAGON MMA a je tak dosť možné, že sa tam opäť vráti.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.