fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Tony Ferguson prehráva s Michaelom Chiesom v prvom kole
Zdroj fotky: Twitter MMA Orbit

VIDEO: Tony Ferguson prehráva s Michaelom Chiesom v prvom kole

Šnúra prehier u Tonyho Fergusona začala zápasom s Justinom Gaethjem v roku 2020. Odvtedy sa s ním viezli jedna prehra za druhou.


Po Gaethjem to bol Charles Oliveira, Beneil Dariush, Michael Chandler, Nate Diaz, Bobby Green a nakoniec aj Paddy Pimblett.



VIDEO: Mal bojovať s našim Lajošom Kleinom. Teraz zlikvidoval doteraz neukončeného súpera na TKO! >>>

VIDEO: Tony Ferguson prehráva na submisiu

Ani v 8. zápase sa to Tonymu Fergusonovi nepodarilo. S Michaelom Chiesom prehral na pohľad veľmi jednoducho a to už v prvom kole.

Začiatok zápasu bol veľmi opatrný z oboch strán, no Chiesa následne zobral Fergusona na zem a veľmi rýchlo ho ukončil na submisiu technikou rear-naked choke.

Tony Ferguson si však touto prehrou pripísal na svoje konto veľmi nepopulárny rekord a to najviac prehrier v rade s číslom osem. Vyzeralo to tak, že už ukončí týmto zápasom aj profesionálnu kariéru MMA zápasníka.

UFC Ludovit Klein

V hľadisku mal však Tony obrovskú podporu divákov a tak jednu rukavicu hodil do stredu oktagonu a jednu rukavicu si nechal na znak, že ukončil kariéru iba na pol. V rozhovore po zápase povedal, že sa ešte porozpráva so ženou a zhodnotí, či bude ešte pokračovať. Dodal však, že chce bojovať jedine v UFC.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.