fbpx

Sponzorovaný obsah

Pavol Neruda kriticky zareagoval na Clash of the Stars
zdroj fotky: Oktagon MMA, Clash of the Stars

Pavol Neruda kriticky zareagoval na Clash of the Stars a diskutovaný moment z ich tlačovky

Organizácia Clash of the Stars je známa tým, že sa počas ich tlačoviek, rozhovorov alebo aj turnajov často pohybujú takpovediac na hrane. Aj bizár a trash-talk však musí mať nejaké hranice a nie všetko sa dá hodiť za hlavu jednoduchým zdôvodonením, že ide len o šou.


Veľký rozruch spôsobila ich posledná tlačovka. Konkrétne hrubé a nevkusné výstupy Samira Marginu, ktorý sa opakovane vyhrážal zástupcom LGBT komunity. Nadávky a ponižovanie boli dokonca sprevádzané vyhrážkami smrťou. To už bolo príliš aj pre veľkých sponzorov organizácie, ktorí sa v nadväznosti na to rozhodli ukončiť spoluprácu s Clashom. Konrétne sa jedná o stávkovú kanceláriu Fortuna a televíziu Prima.



Za slová Samira sa ospravedldnil aj promotér Clashu Tomáš Le Sy, ktorý sa od jeho výrokov plne dištancoval. Napriek tomu si dal aj on sám za vinu, že nezasiahol skôr a Samira neprerušil. So svojou kritikou k tejto veci prichádza aj organizácia Oktagon MMA, konkrétne Pavol Neruda.

Pavol Neruda kriticky zareagoval na Clash of the Stars

„Pre mňa je to úplne neprijateľné. Hrôza. Keď som to videl, nemohol som uveriť, že niečo také sa môže stať ešte v roku 2024, a to, že ho niekto nechá hovoriť takéto veci niekoľko minút, mi pripadá úplne šialené.

A možno to bolo trochu nevyhnutné, keď sa človek snaží zaujať niečím, čo je iba bizarné, sprosté a konfliktné za každú cenu. A snaží sa nájsť čoraz viac a viac vyhrotené veci, ktoré by mohli pritiahnuť väčšiu pozornosť tým, aké sú šokujúce.

Potom je len otázkou času, kedy človek narazí na stenu. A toto bol presne ten moment, keď sa to nevyhnutne dostalo do tohto štádia. Je to strašne smutné a som rád, že spoločnosť – či už firmy alebo ľudia všeobecne – to vo verejnom priestore odsúdili. Skutočne sa mi páči, že sa ľudia postavili za správne hodnoty,“ vyjadril sa Pavol Neruda pre CNN Prima News.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.