fbpx

Sponzorovaný obsah

Boris Marhanský má pre bojovníkov RFA organizácie skvelé správy, ktoré sa týkajú financií
Zdroj fotky: RFA/Matúš Zeťák

Boris Marhanský prezradil, akého náhradníka oslovil za Mawara v miliónovom zápase proti Vaškovi Sivákovi: Obrovská hviezda českého MMA odmietla

Šéf organizácie RFA Boris Marhanský prezradil, že ako náhradníka za Mawara v miliónovom super zápase proti Vaškovi Sivákovi oslovil obrovskú hviezdu českého MMA. Odmietol, ale verím, že ho k tomu fanúšikovia dotlačia!


Tadeáš Růžička mal ísť v miliónovom super zápase pod hlavičkou RFA proti Vaškovi Sivákovi. Tejto atraktívnej konfrontácie dvoch famóznych postojárov sa nedočkáme. Minimálne nie v najbližšom čase. Mawar má opletačky so zákonom po tom, čo s kamarátmi na kúpalisku fyzicky napadol človeka. Keďže je v podmienke, reálne mu hrozí pobyt za mrežami.



Zápas Mawar proti Sivákovi padol. No šéf RFA Boris Marhanský už hľadá riešenia, ako miliónový duel uskutočniť a pre Vaška Siváka hľadá súpera. V rozhovore pre sport.cz priznal, že oslovil veľkú hviezdu českého MMA Lea Brichtu. „Vašek bude mať miliónový zápas, za túto kauzu nemôže. Určite by sme ho nemohli trestať kvôli tomu, že súper nedodržal podmienky,“ hovoril Marhanský.

Boris Marhanský: Do miliónového zápasu proti Sivákovi sme oslovili Lea Brichtu

„Ako náhradníka sme oslovili Lea Brichtu, ten nám ale povedal, že to pre neho momentálne nedáva zmysel. Pripravuje sa u nás na titulový zápas, potom by sa chcel čo najskôr dopracovať k titulovému zápasu v KSW. Chce sa sústrediť na MMA a nie pol roka trénovať K-1,“ vysvetľoval šéf RFA dôvody, pre ktoré Leo Brichta na lukratívnu ponuku neprikývol.

„Možno ho ale do toho pritlačia fanúšikovia, za čo by som bol rád,“ priznáva Boris Marhanský, ktorý má v hlave aj ďalšie riešenia situácie ohľadom Sivákovho súpera v miliónovom zápase. „Keby zmenil svoj názor, tak by som bol nadšený. Leo je naša srdcovka, jedno z najväčších mien domácej scény. Naskytla sa tu aj možnosť Patrika Záděry, čo by bolo tiež zaujímavé. Ďalšou variantou je pyramída o súboj so Sivákom, kde by sme dali možnosť aj svetovým zápasníkom, pričom víťaz by šiel do miliónového zápasu. Uvidíme, akou cestou sa vydáme,“ naznačil Boris Marhanský možné scenáre.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.