fbpx

Sponzorovaný obsah

Buchinger vysvetľuje, prečo zobral zápas
zdroj fotky: Oktagon MMA

Buchinger vysvetľuje, prečo zobral zápas s nebezpečným súperom na turnaji Oktagon 60 v Nemecku

Ivan Buchinger porazil na nedávnom turnaji Oktagon 59 v Bratislave Lukasza Rajewskiho. „Buki“ predviedol dominantný a nátlakový výkon, pri ktorom ukončil Poliaka submisiou v druhom kole.


Keďže sa jednalo o rezervný fight pyramídy Tipsport Gamechanger v ľahkej váhe, Ivan bol po tejto výhre zaradený do hlasovania Lucky Loser, ktoré umožňuje zápasníkom ísť do rezervných zápasov tohto projektu a dáva im prípadnú šancu naskočiť do hlavnej časti pyramídy, ak sa stane niečo neočakávané (zranenie, problémy s váhou, odstúpenie).



Buchinger podľa očakávaní v spomenutom hlasovaní zvíťazil a dostal tak od fanúšikov najviac hlasov. Viacerí teda počítali s tým, že jeho rezervný zápas tohto projektu prebehne v rovnakom termíne, ako aj semifinálové súboje Paradeiser vs Duque a Keita vs Legierski, čiže 21. septembra v Brne.

Dnes však organizácia Oktagon MMA oficiálne oznámila, že „Buki“ ide do akcie už skôr! Stane sa tak na turnaji Oktagon 60 v Oberhausene. Buchinger prijal veľkú výzvu, ktorou bude hlavný zápas s nebezpečným Lom-Ali Eskievom, pre ktorého to bude po konci v KSW debut v Oktagone. Ivan sa následne prihovoril fanúšikom a vysvetli, prečo ide do zápasu s Eskievom.

Buchinger vysvetľuje, prečo zobral zápas na turnaji Oktagon 60 v Nemecku

„Pozdravujem všetkých. Najprv by som vám chcel poďakovať všetkým tým, ktorí ste mi dali hlas v Tipsport Gamechangeri v systéme Lucky Loser. Zatiaľ ale do Gamechangeru nejdem, lebo som dostal veľmi dobrú ponuku na hlavný zápas v Oberhausene s Lom-Ali Eskievom. To je podľa mňa veľmi, veľmi kvalitný súper. A ja si myslím, že keď vyhrám ten zápas, tak môžem nastúpiť aj potom v Gamechangeri, keby náhodou niekto vypadol,“ prihovoril sa Buchinger fanúšikom z dovolenky.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.