fbpx

Sponzorovaný obsah

Prezident UFC takto koriguje unáhlené vyjadrenia McGregora
zdroj fotky: UFC youtube (screenshot)

Šialená jazda ho vyšla draho: Conor McGregor už spoznal svoj trest

Írsky bojovník Conor McGregor spoznal svoj trest za šialenú jazdu.


Conor McGregor spoznal svoj trest

Bývalý šampión UFC v dvoch váhových kategóriách Conor McGregor opäť musel riešiť iné veci, ako svoju športovú kariéru. Postavil sa pred súd za dopravný priestupok, ktorého sa dopustil v roku 2022. Hviezdny írsky bojovník sa vyhol väzeniu.



V marci 2022 bol McGregor zatknutý políciou a jeho vozidlo zabavené kvôli nebezpečnej jazde v Írsku. Conor McGregor prešiel na červenú, prekročil povolenú rýchlosť a takmer spôsobil dopravnú nehodu.

Podľa Irish Mirror sa McGregor postavil v stredu 31. júla pred súd, ktorý mu uložil päťmesačnú podmienku, dvojročný zákaz vedenia motorových vozidiel a pokutu 5-tisíc eur.

Conor McGregor čelil za svoju bezohľadnú jazdu aj ďalším obvineniam – šoférovaniu bez poistenia a vodičského preukazu, ale tieto boli zrušené po tom, čo írsky bojovník predložil predmetné doklady.

Očakávaný návrat McGregora do klietky proti Michaelovi Chandlerovi bol pre zranenie jeho nohy odložený. Nezápasil už tri roky po tom, čo si v zápase s Dustinom Poirierom zlomil nohu. Očakáva sa, že Conora McGregora znovu uvidíme bojovať ešte tento rok.

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.