fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Václav Sivák ostáva neporazený a v debutovom zápase KSW víťazí!
Zdroj fotky: RFA

Mawarov súper Vašek Sivák takto reagoval na situáciu a udalosti okolo Tadeáša Růžičku

Dlhoočakávaný postojársky zápas Vašek Sivák vs Tadeáš Růžička, ktorý oznámili organizácie RFA a IAF len minulý týždeň, je definitívne zrušený. Včera to povedali vo svojom podcaste promotéri Boris Marhanský s Petrom Ondrušom.


Fanúšikovia bojových športov sa tak na tento súboj tešili veľmi krátko. Mal to byť miliónový zápas, no kvôli Mawarovej najnovšej kauze na kúpalisku ho neuvidíme. Tadeáš bol totiž v podmienke a pravdepodobne si bude musieť svoj trest odsedieť v base.



Mrzí ma to. Toto je ale ako vrazenie noža do chrbta. Mawar reaguje na aktuálnu situáciu, ktorá sa okolo neho deje >>>

Vašek Sivák si zastal Mawara, ten to vďačne ocenil

Vašek Sivák sa len stručne vyjadril k svojmu súperovi, s ktorým sa mal 15.2.2025 v Ostrave stretnúť. „Áno, my sme tí najväčší démoni s Mawarom,“ napísal v angličtine Vašek Sivák pár hodín po tom, ako bolo potvrdené promotérmi RFA a IAF zrušenie jeho zápasu s Růžičkom.

Krátko na to zareagoval na toto vyjadrenie Siváka aj samotný Mawar. „Nikdy nepochopia našu mentalitu, preto sme najlepší na scéne. Českí neprajníci nemajú šancu pochopiť, hrdosť, česť, nechajte si pľuť na rodinu a žite si od 9-17.

Ja som neskončil, dole som bol veľakrát, nič ma nepoloží, ale my preberáme územie. Bez nás by ste nemali o čom písať. To vy ste odpad, prekážate nám, namiesto toho, aby ste podporovali,“ odkázal Růžička v nadväznosti na podporu od Siváka.

UFC Ludovit Klein

Vašek Sivák však každopádne 15.2.2024 v Ostravar aréne o zápas nepríde. „Prinajhoršom bude iný súper,“ napísal v príbehu na instagrame Sivák. Promotéri RFA a IAF už túto informáciu potvrdili.

Núka sa odveta s Patrikom Záderom, no ten už váhu 70 kíl podľa promotérov neurobí. Na sociálnych sieťach sa špekulovalo aj o Leovi Brichtovi, no ten sa zameriava viac na MMA, ako postojárske disciplíny, takže aj táto varianta ostáva otázna.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.