fbpx

Sponzorovaný obsah

Mawar zanechal trénerovi tento ostrý odkaz
zdroj fotky: RFA

Mawar zanechal trénerovi tento ostrý odkaz po jeho vyhadzove zo Spejbl gymu

Ondřej Hutník, hlavný tréner a manažér pražského Spejbl gymu, pred dvomi dňami oznámil, že hlavná tvár ich gymu, teda Tadeáš Růžička, u nich už nebude pokračovať a ukončujú s ním spoluprácu. Stalo sa tak po jeho ďalšom verejnom incidente, kedy napadol muža na kúpalisku a mal mu spôsobiť aj zlomeniny v oblasti tváre.


Tento krok navrhovali viacerí bojovníci a vznikal už aj dosť silný verejný tlak. S Mawarom aktuálne ukončujú spolupráce aj viaceré organizácie a rušia mu naplánované zápasy. Koniec v domovskom gyme je pre Růžičku ťažko stráviteľlnou vecou. Na sociálnych sieťach zanechal pri oficiálnom vyjadrení teraz už svojho bývalého trénera Hutníka nasledujúci odkaz.



Mawar zanechal trénerovi ostrý odkaz po jeho vyhadzove zo Spejbl gymu

„Tebe som zarobil viac peňazí snáď za celú tvoju slávnu kariéru. Nikdy si ma netrénoval. Jediný, kto tu pre mňa bol a vždy je, je Michal Vančura. Ukázal si charakter. Na mne Spejbl gym stojí dávno, nie na tebe. Ty sa tam ani neukážeš. Sotva niekoho trénuješ u seba doma. Všetci moji chalani zo Spejblu sú z teba akurát na nervy. Toto bola posledná kvapka, neuniesol si to.

Chápem to, na tento svet nemáš žalúdok. Tí ľudia, čo tam teraz chodia, tých máš vďaka mne a Mikymu a urobíš toto? Ty si teda boss. Kedy si mi neprišiel do rohu ožratý, ty moralista? Nemáš gule akurát nič ustáť. Taká legenda si bol a nemáš pochopenie pre chlapcov z ulíc. Keby som nebol taký, aký som, pozriem sa s tebou tak na ligu. Veľa šťastia, veľký šéfe. Nikto ťa neberie vážne,“ napísal Mawar svoj komentár k videu preloženom nižšie.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.