fbpx

Sponzorovaný obsah

Mawar reaguje na zverejnené informácie ohľadom začatia trestného stíhania v jeho pouličnej kauze
Zdroj fotky: RFA

Mrzí ma to. Toto je ale ako vrazenie noža do chrbta. Mawar reaguje na aktuálnu situáciu, ktorá sa okolo neho deje

Tadeáš Růžička si bohužiaľ opäť prechádza ťažkým obdobím. Jeho posledná kauza v podstate zmarila všetko dobré, čo ho v blízkej budúcnosti čakalo. Ešte nedávno bol členom domáceho Spejbl gymu, mal naplánované zápasy v organizáciách Red Face, Clash of the Stars, ale hlavne miliónový zápas s Vaškom Sivákom v RFA a IAF.


Tomu všetkému je koniec po napadnutí muža na kúpalisku, ktorý si zastal dievča, ktoré Mawar s kamarátmi obťažovali. Odvtedy sa od neho odvrátili úplne všetci, vrátane trénerov spomínaného gymu.



Plánované zápasy so Škopom či Sivákom má zrušené a keďže bol v podmienke, je dosť možné, že sa trestu nevyhne. Bude si ho musieť s najväčšou pravdepodobnosťou odpykať v base. Teraz však poskytol svoju reakciu na celú aktuálnu situáciu, pričom hovorí, že ho to veľmi mrzí. Mal vraj byť už na dobrej ceste a posledný incident sa nemal nikdy stať.

Toto je oficiálne vyjadrenie promotérov RFA a IAF na kauzu Tadeáša Růžičku >>>

Mawar reaguje na aktuálne dianie okolo jeho osoby

„Ľudia, asi by som sa mal trocha vyjadriť k tomu, čo sa okolo mňa deje. Za posledné roky som sa nechoval najlepšie, ale čo chcem povedať je, že som sa držal športu. Prezentoval som môj rodinný klub Spejbl gym, bol som tam jednotka a robil som pre nich úplne všetko.

Oni sa takto otočili ku mne chrbtom. Na nich by som mohol povedať toľko vecí, akí sú to slušní chalani, gym super. Ale toto je ako keď mi vrazia nôž do chrbta. Áno, robil som sr*čky, urobil som p*čoviny, ale oni veľmi dobre vedia, že už nejakú dobu som na správnej ceste a iba trénujem.

UFC Ludovit Klein

Nerobím kraviny a toto bol proste prešľap, ktorý sa nemal nikdy stať. Ja si ho odserem a berem za to plnú svoju zodpovednosť. Budem tomu čeliť ako chlap samozrejme. Posral som to, ale v mojom bloku sme sa bili od jedenástich rokov a nikdy to nič neznamenalo.

Iba toľko, že silnejší pes mrdá. Prepáčte, ale keď do vás niekto neustále j*be a čím slavnejší ste, tak tým je to ťažšie. Ako hovorím, moja kariéra bola vždy nastavená na 100 % agresia a fakt v tom osobnom živote je niektoré veci ťažké ustať. Mrzí ma to, mrzí ma to celé. Rozhodne si nemyslím, že by o tom mala vedieť celá Česká a Slovenská republika a robiť zo mňa debila. Každý máme na svojom konte toľko vecí, že by ste všetci mali držať,…“ odznelo vyjadrenie Tadeáša Růžičku v jeho stories na instagrame.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.