fbpx

Sponzorovaný obsah

RFA x IAF: Pri tomto staredowne mal Boris Marhanský obavy, že sa niečo strhne! (VIDEO)
Zdroj fotky: MMA Fanatik

Toto je oficiálne vyjadrenie promotérov RFA a IAF na kauzu Tadeáša Růžičku

Promotéri Boris Marhanský z RFA a Petr Ondruš z IAF si dali na čas a už včera avizovali, že dnes sa vyjadria k aktuálnej kauze Tadeáša Růžičku a ostatným informáciám, ktoré sa udiali za posledný týždeň.


Práve minulý týždeň na tlačovej konferencii oznámili miliónový zápas Vašek Sivák vs Tadeáš Růžička, ktorý je už teraz minulosťou. Mawarovi totiž za jeho najnovšiu kauzu hrozí väzenie, keďže bol v podmienke.



Skutočná náprava? Tadeáš Růžička reaguje na dohovor a výzvu od Patrika Kincla >>>

Oficiálne vyjadrenie Marhanského a Ondruša ku Mawarovej kauze

„My sme o tejto kauze nevedeli. Keby sme vedeli o tejto kauze, tak takéto promo sa určite nerobí. Prečo by sme si sami strieľali do kolena. Povedal to tuším Novotný (Ondřej Novotný, promotér Oktagonu), že sme o tom vedeli, ale nie, nevedeli sme o tom,“ jasne odpovedal promotér RFA na reči, že by mali v čase tlačovej konferencie vedieť o kauze Tadeáša Růžičku.

„Keby sme vedeli, tak by zrejme nebolo žiadne promo a tento zápas by tiež nebol,“ doplnil Petr Ondruš svojho kolegu Borisa Marhanského. „Každý normálny a súdny človek tomu nemôže ani veriť, že my sme o tom vedeli. Dali sme to vonku a počkali sme dva dni na to, kedy niekto vytiahne naozajstnú kauzu. To je úplný nezmysel,“ dodáva Marhanský.

„Ani žiadny režisér by nešiel takouto cestou. Dobre teda počúvajte, nie je to tak, že my sme o niečom vedeli a keby sme to vedeli, tak by žiadny zápas nebol a Mawara by sme poslali do prdele už dávno,“ uisťuje „Píno“ Ondruš.

UFC Ludovit Klein

Promotéri RFA a IAF potvrdili, že Tadeáš „Mawar“ Růžička sa neukáže na ich nasledujúcom turnaji v Prahe, ktorý má organizácia naplánovaný na 21.9.2024 v O2 Universum. „Je to naozaj škoda z jeho pohľadu, pretože mal našľapnuté na krásne zápasy, keď sa mohol ukázať teraz v Prahe, takisto v Ostrave. Mohol si zarobiť, no bohužiaľ sa to neudeje,“ hovorí o ďalšom pôsobení Mawara promotér Boris Marhanský.

Podstata promo videa zápasu Sivák vs Růžička

Oznámeniu zápasu Sivák vs Mawar predchádzalo promo video, ktoré malo obrovské čísla vzhliadnutí. Celé video nájdete tu. Petr Ondruš vysvetlil vo vyjadrení, čo bolo cieľom toho proma. „Podstata toho videa bolo, že bitky patria do klietky. Práve to sa mi páčilo, ako to vymyslel režisér. Bolo to poučné a snažili sme sa pôsobiť nielen na Mawara, ale na všetkých ľudí, ktorí sledujú bojové športy. Mali si uvedomiť, že biť sa na ulici nemôže hocikto. Je to šport a nie bitka, patrí to do klietky alebo do ringu.“ Zároveň Ondruš dodáva, že šancu, ktorú Mawar od nich pred rokom dostal, nedokázal využiť smerom k dobrému.

„Toto je presne to, čím sme chceli pôsobiť na Mawara. Dostali sme strašné hejty vtedy, keď sme robili pred rokom prvý spoločný turnaj. Tam sme sa my ako jediní za Mawara postavili. Že je to jediné, čo on vie a v čom je dobrý. Teraz sa ukázalo, že to nebola tá správna varianta, že sa za tak krátky čas nedokáže napraviť.

Vtedy sme si však mysleli, že je to správne, dať mu druhú šancu. Teraz už nie je iná šanca, len proste povedať STOP, toto nechceme mať na našich pleciach,“ definitívne rušia s Tadeášom spoluprácu. „Mawar by si za to mal pykať sám. Chcem ale apelovať na všetkých a aj fanúšikov, že my nie sme tí, ktorí to urobili, snažte sa na to pozerať našimi očami,“ hovorí Ondruš s tým, že aj toto vyjadrenie prišlo až potom, keď si overili a vedeli všetky potrebné informácie. Zároveň vyzýva, aby ich ľudia za to nehejtovali.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.