fbpx

Sponzorovaný obsah

Tadeáš Růžička sa pripravuje na svoju premiéru v Clash of the Stars.
Zdroj fotky: Instagram @tadyonee

Trpezlivosť s Tadeášom Růžičkom stratili aj jeho tréneri. Dostal ten najhorší možný trest!

Tadeáš Růžička postupne dostáva to, o čo si celý čas koledoval. Po poslednom útoku na kúpalisku s ním postupne rozväzujú spoluprácu organizácie Red Face, Clash of the Stars, ale už aj jeho domovský gym poskytol aktuálne vyjadrenie k jeho kauzám.


„Normálne si na sociálnych sieťach robím samú srandu, ale toto je naozaj dosť vážne. Po konzultácii s Mikym (tréner Michal Vančura, pozn. red.) a celým interným oddelením Spejbl Gymu sme sa rozhodli Tadeáša Ružičku suspendovať.



Už nie je náš bojovník a nie je v našich radoch. Nebude s nami trénovať. Je to kvôli jeho správaniu, ktoré je nezlučiteľné so slušným človekom, nieto ešte s vrcholovým športovcom.

Tadeáš urobil chybu už druhýkrát. Prvýkrát sme sa za neho postavili ako rodina, boli sme v podstate poslední, ktorí sa za neho bili a ospravedlňovali jeho správanie. Mysleli sme, že sa to zlepší, ale bohužiaľ sa nič nezmenilo a možno sa to iba zhoršilo.

Toto je naše oficiálne vyjadrenie. Po zrelej úvahe suspendujeme Tadeáša Ružičku. Už to nie je Spejbl Gym. Máme veľa ďalších bojovníkov – Hudler, Dvořáček, Zádera, Prchal, Trčka a ďalší. To sú chlapci, za ktorými stojíme. Tadeáš sa bohužiaľ nesprával tak, ako by mal a preto ho musíme vyhodiť,“ vyjadril sa na sociálnych sieťach samotný tréner Spejbl Hutník.

Likvidačný dopad na Mawarovu kariéru?

Proti Mawarovi už mali vzniesť aj obvinenie, no čaká sa na súd, ktorý rozhodne, čo s ním bude ďalej, no teraz mu reálne hrozí väzenie. Už túto sobotu ho mal čakať odvetný zápas s Josefom Škopom, ktorý ho v tom prvom porazil už v prvom kole na TKO.

UFC Ludovit Klein

Organizácia Red Face sa však rozhodla tento súboj zrušiť, práve kvôli vyčíňaniu Růžičku. V oficiálnom stanovisku sa píše, že z ľudského hľadiska mu nemohli u nich dovoliť pokračovať. Tvrdia však, že robia správnu vec a konala by tak väčšina.

Ako informuje portál MMA Shorties, na tlačovej konferencii Clash of the Stars padlo vyjadrenie, že zrušený zápas Mawar vs Škop sa mal odohrať v Clashi. Aj táto organizácia sa však nakoniec dohodla, že tento zápas nezorganizuje.

Minulý týždeň však organizácia RFA oznámila miliónový zápas Vašek Sivák vs Tadeáš Růžička, ktorý sa ma uskutočniť 15.2.2025 v Ostravar aréne. To, či sa tak stane, je zatiaľ otázne, no práve promotéri RFA a IAF sa zajtra (30.7.2024) vyjadria k celej Mawarovej kauze a predostrú ich stanovisko.

Ak by aj oni zrušili Tadeášov zápas so Sivákom, hrozí, že to bude mať likvidačný dopad na jeho veľmi dobrú kariéru zápasníka. Žiaľ svojim konaním vo viacerých kauzách si o to sám koledoval. Ako sa to nakoniec pre neho skončí, vás budeme priebežne informovať.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.