fbpx

Sponzorovaný obsah

Tadeáš Růžička
Zdroj fotky: RFA

Je koniec a vieme, že robíme správnu vec! Mawarovu odvetu organizácia zrušila

Už nasledujúci víkend (3.8.2024) organizuje svoj piaty turnaj organizácia Red Face, kde sa mal predstaviť v odvetnom súboji aj Tadeáš Růžička. Jeho súperom mal byť Josef Škop, ktorý ho len nedávno porazil v organizácií Valhalla Fighting.


Vzhľadom na ďalšiu Mawarovu kauzu, ktorá sa týka napadnutia človeka na kúpalisku, organizácia Red Face s okamžitou platnosťou tento zápas ruší. Nižšie nájdete jej kompletné stanovisko.



Nebude zápas a nebude ani výplata. Tadeášovi Růžičkovi sa to pomaly všetko zosypáva ako domček z kariet. Otázny je aj novoohlásený zápas s Vaškom Sivákom v RFA na termín 15.2.2025. Mawar bol totiž v podmienke a po spomínanom napadnutí je dosť možné, že bude putovať do väzenia. O tom ale musí rozhodnúť až súd.

Pohoršení MMA zápasníci reagujú na túto kontroverznú scénu z olympíjskeho otváracieho ceremoniálu >>>

Organizácia Red Face ruší Mawarov zápas

V Red Face v tom majú jasno a s okamžitou platnosťou rušia Růžičkov zápas. Ten sa mal stretnúť už tento týždeň v odvete s Josefom Škopom.

„Bojovníci sú od samotného začiatku učení nejakej disciplíne a nejakému rešpektu. Ich ruky sú zbrane, ktoré by nemali byť použité inde ako v klietke.

UFC Ludovit Klein

Tadeáš Růžička má za sebou už jeden problém a keď sa dopustil druhého, nemohli sme mu už len z ľudského hľadiska dovoliť u nás pokračovať. Preto jeho zápas s Jozefom Škopom s okamžitou platnosťou rušíme.

Samozrejme, mrzí nás to voči fanúšikom, čo sa na tento zápas tešili, ale zároveň veríme tomu, že naše rozhodnutie nielen pochopia, ale aj odsúhlasia. Konieckoncov vieme, že robíme správnu vec. Rovnako by sa zachovala prevažná väčšina z vás, keby bola na našom mieste,“ vydala oficiálne stanovisko organizácia RedFace, pod ktoré sa plne podpisuje aj Tohle je box.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.