fbpx

Sponzorovaný obsah

Zlé správy pre UFC bojovníkov! Dana White sa nechal počuť, že túto vec už nikdy viac neurobí
Zdroj fotky: Twitter Dovy

Zlé správy pre UFC bojovníkov a môžu si za to sami! Dana White sa nechal počuť, že túto vec už nikdy viac neurobí

Organizácia UFC má za sebou ďalší číslovaný turnaj UFC 304, ktorý sa konal na anglickej pôde v Manchestri. V hlavnom zápase večera prišiel o titul domáci Leon Edwards, ktorý na body podľahol Belalovi Muhammadovi.


V hlavnom predzápase večera Tom Aspinall obhájil dočasný titul v odvetnom súboji s Curtisom Blaydesom, ktorého knokautoval na začiatku prvého kola. Pred týmto zápasom ešte ukázal Paddy Pimblett pochybovačom, že má na to, aby sa dostal do TOP 15 ľahkej váhy UFC. Porazil v prvom kole na submisiu technikou triangle choke skúsenejšieho Kinga Greena.



VIDEO: Zavrel ústa všetkým pochybovačom! UFC elita reaguje na famózne víťazstvo Paddyho Pimbletta >>>

Nespokojný Dana White toto už nikdy neurobí

Napriek týmto ukončeniam, viaceré zápasy skončili na body a to sa nepozdávalo šéfovi UFC Danovi Whiteovi, ktorý bol dosť naštvaný. Aj pre to sa rozhodol pre zásadnú vec, ktorá vôbec bojovníkov nepoteší. Nateraz sa rozhodol, že bonus za výkon večera fixuje na pôvodnej sume 50-tisíc dolárov.

Posledné čislované turnaje si totiž bojovníci na tlačovej konferencii vydobili násobné zvýšenie tohto bonusu. Teraz je však tomu koniec a Dana White jasne povedal, prečo sa tak rozhodol.

„Dnešný turnaj jasne ukázal, že bonus za výkon večera by som už navyšovať nemal. Nič to totiž nezmenilo. Nikto do toho zápasu nedal viac, aby získal bonus. Toto už nikdy neurobím! Dnes to bolo naposledy. Nehovorím, že sa napríklad bonus v budúcnosti nezvýši, ale už rozhodne nebudem hrať tú hru na tlačovkách, kde sa hlási 200-tisíc alebo 300-tisíc a podobne. K*rva, toto už nikdy! S*riem na to.

UFC Ludovit Klein

A môžete poďakovať ľuďom z tejto karty, ktorí neukázali poriadne výkony v zápasoch. A čo, k*rva, že sú tri hodiny ráno? Vo Vegas je 7 večer. A čo ako? Už jednoducho nikdy. Sedem zápasov na body za sebou? Čo to má byť? 100-tisíc ich veľmi nemotivovalo. Už toto nikdy neurobím,“ reagoval na tlačovej konferencii podráždene šéf UFC Dana White.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.