fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný porovnáva letné turnaje
zdroj fotky: Oktagon MMA

Ondřej Novotný porovnáva letné turnaje na Štvanici a v Bratislave. Bola problémom cena lístkov?

Turnaj Oktagon 59, ktorý sa odohral pod holým nebom v bratislavskej Peugeot aréne, mal v tomto roku nahradiť pravidelne organizovaný turnaj na pražskej Štvanici. Pre slovenských bojovníkov a fanúšikov to bol veľmi pekný večer. Videli sme totiž nielen kvalitné výkony a ukončenia, ale práve domáci bojovníci boli počas tohto večera skoro bezchybní.


Ondřej Novotný, spolumajiteľ a promotér Oktagonu, dostal počas svojho najnovšieho vysielania od Andreja Kalašnika zaujímavú otázku, aký mal dojem z bratislavského turnaja a či podľa neho nahradil obľúbenú Štvanicu.



Ondřej Novotný porovnáva letné turnaje na Štvanici a v Bratislave

„Štvanica je jedinečná, aj keď nie je akoby tak luxusná. Pôsobí to na teba zvnútra, ale tie priestory zvonku, ktoré nevidíš na kamere, tak zďaleka tak luxusné nie sú a majú strašne veľa problémov. Atmosféra v Bratislave tam potom bola fantastická, o tom niet pochýb. Aj keď tam je menej ľudí. No neviem, nepremýšľal som nad týmto porovnaním. Asi to tam (v Bratislave, Peugeot aréna) budeme robiť znovu. Pretože nie je ani veľmi kde, lebo neviem, kde nájdeme podobnú príležitosť.

Ľudia hovorili, že mali problémy s cenou lístkov. Tak neviem, 100 tisíc ľudí prišlo na AC/DC za 140 eur. A teraz sa nechcem porovnávať s AC/DC, ale 140 alebo 135 eur bol najlacnejší lístok. A stojíš tam niekde v r*ti a pozeráš na to, ale úplne to rešpektujem. No náš najdrahší normálny lístok, ktorý nebol VIP, tak bol za 125 eur. Takže podľa mňa to cenou lístkov nie je. A keď áno, tak to tam nemôžeme robiť.

Nakoniec zostalo voľných neviem presne, ale okolo 100 lístkov. Ale čakal by som, že to bude fuč dosť rýchlo. Navyše s tou kartou. Tá Bratislava je v lete mesto duchov, to je takisto ďalšia vec. V štvrtok, keď sme tam prišli, tak tam nebol vôbec nikto. Neviem, ťažko povedať. Uvidíme, ako to bude na Nepelu. Štvanica sa však takisto budovala. Poďme si spomenúť na prvú Štvanicu, bolo tam okolo 3000 ľudí, sotva polovica kapacity. Ale tak teraz už máme určitú značku a zápasy, ktoré sú neuveriteľné,“ vyjadril sa k tejto téme Novotný.

zdroj: MMA Letem Světem

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.