fbpx

Sponzorovaný obsah

Ako to bude s Ivanom Buchingerom
zdroj fotky: Oktagon MMA

Naskočí do pyramídy? Ako to bude s Ivanom Buchingerom v prípade projektu Tipsport Gamechanger?

Ivan Buchinger na bratislavskom turnaji Oktagon 59 potešil mnoho domácich fanúšikov, keď zdolal Poliaka Lukasza Rajewskiho submisiou v druhom kole. Bola z toho nielen výhra, ale aj perfektný výkon. Navyše sa jednalo o rezervný fight pyramídy Tisport Gamchanger v ľahkej váhe.


„Buki“ sa vďaka výhre dostal do hlasovania „Lucky Loser“, teda do systému, ktorý bojovníkom dáva aspoň teoretickú šancu naskočiť do hlavnej časti pyramídy. Dá sa počítať s tým, že fanúšikovia pravdepodobne pošlú Buchingerovi najviac hlasov. Ak by sa tak stalo, mohol by mať zápas v Brne v septembri, kedy sú na programe aj semifinálové zápasy Paradeiser vs Duque a Keita vs Legierski.



Ivan tak stále živí svoju šancu, že v prípade neočakávaných udalostí (zranenie, prípadne problémy s váhou u semifinálových dvojíc) by mohol naskočiť do hlavnej časti tohto projektu.

Ako to bude s Ivanom Buchingerom v prípade projektu Tipsport Gamechanger?

„Nemusí to tak nutne byť (že Buchinger určite vyhrá hlasovanie). Ja vôbec neviem, ako to je, čo sa týka hlasov. Buki ale takisto môže mať aj iné plány. Pretože on nebol v tej pyramíde od začiatku. Uvidíme, to sa dozvieme veľmi skoro. Pôjdu ale proti sebe niekto z tohto hlasovania verzus niekto, koho my určíme,“ povedal k tejto situácii Ondřej Novotný.

Ohlasy fanúšikov sú zatiaľ také, že by chceli Ivana posunúť ďalej, ale počkáme si na oficiálne výsledky. Jeho súperom by bol z najväčšou pravdepodobnosťou niekto, kto sa tiež zúčastnil tohtoročnej pyramídy. No v prípade rezervných zápasov to nie je pravidlo a môže to byť aj niekto nový.

Zdroj: MMA Letem Světem

UFC Ludovit Klein

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.