fbpx

Sponzorovaný obsah

Väzenie miesto milionového zápasu? Mawar lieta v ďalšom probléme, ktorý sa nemusí skončiť dobre
Zdroj fotky: RFA

Väzenie miesto milionového zápasu? Mawar lieta v ďalšom probléme, ktorý sa nemusí skončiť dobre

Organizácia RFA a IAF tento týždeň v utorok konečne oznámila dlhoočakávaný zápas Vašek Sivák vs Tadeáš Růžička. Predstavenie sprevádzalo aj promo, kde boli obaja aktéri fiktívne zatknutí a všetko bolo zdokumentované vo videu.


Súboj dvoch „Bad Boyov“ je dohodnutý vo váhe do 70 kg, na 5 kôl po 3 minúty a s použitím menších osmičkových rukavíc. Práve tie by mohli byť menšou výhodou pre Mawara, ktorý bude v zápase s najväčšou pravdepodobnosťou ťažším zápasníkom.



Kurzovým favoritom zápasu je Vašek Sivák napriek tomu, že v zápase bude s najväčšou pravdepodobnosťou o niekoľko kíl ľahším bojovníkom.

Vašek Sivák uprednostil Mawara namiesto ONE FC! Prečo sa tak rozhodol a koľko dostane za tento zápas? >>>

Väzenie namiesto miliónového zápasu?!

Aktuálne však vyšlo na povrch nové video a informácie o napadnutí človeka na kúpalisku. Zapojení mali byť traja výtržníci a medzi nimi aj Mawar. Ten si prechádzal nepríjemným obdobím, čo vyústilo až do stretu so zákonom, odkiaľ si odniesol podmienku. Po najnovšom vyčíňaní mu teraz však hrozí dokonca väzenie. O napadnutí informuje český portál CNN Prima News.

„Pokojný slnečný deň sa minulý štvrtok na kúpalisku na pražskom Břevnove premenil behom pár minút na ostrú bitku. Trojica mužov pri jednom zo stánkov začala slovne obťažovať jednu z návštevníčok bazéna. To nebolo ľahostajné jednému z návštevníkov.“

UFC Ludovit Klein

„Poškodený sa zastal dievčaťa, ktoré traja muži obťažovali a tí na to reagovali tak, že ho fyzicky napadli,“ priniesla CNN Prima NEWS vyjadrenie policajného hovorcu Richarda Hrdinu.

„Najskôr na muža začali pľuť, ale tým to neskončilo. V bojovom postoji dvaja z nich mužovi uštedrili niekoľko faciek a rán päsťou. Následne sa do incidentu vložil posledný zo skupinky. A tým mal byť podľa informácií CNN Prima NEWS Tadeáš „Mawar“ Růžička. Dvadsaťdeväťročného mladíka počas pár sekúnd poslal k zemi.

Po finálnom údere mal Růžička z kúpaliska utiecť len v plavkách a schovať sa v neďalekých kríkoch. Dvojica jeho kamarátov medzitým zbalila veci, nasadli do auta a snažili sa vyjsť z parkoviska. Medzitým mal známy bojovník zase z kríkov vyliezť a nasadnúť k nim do vozidla.

Jeden z mužov sa dlho snažil zaplatiť pri parkovacom automate. To sa mu však nepodarilo, a tak sa rozhodol, že si s ním vybaví účty päsťou. Bohužiaľ ani po pästnom súboji mu parkovací automat nedovolil opustiť parkovisko,“ doplnil hovorca Hrdina. „Policajti operatívnym šetrením onedlho stotožnili všetkých troch mužov a predvolali ich na policajnú stanicu. Tam im oznámili obvinenia zo spáchania trestného činu výtržníctva a ublíženia na zdraví, za čo môžu stráviť za mrežami až tri roky a to preto, že sa tohto konania dopúšťali opakovane.“

Porušenie podmienky?

„Určite im nepomôže fakt, že napadnutý muž putoval z kúpaliska rovno do nemocnice. Lekári tam zistili, že má niekoľko zlomenín na tvári. Incidentom starým len niekoľko dní si Růžička prakticky pozrel cestu do väzenia. Tomu sa pritom nedávno len so šťastím vyhol,“ upozorňuje server, že Růžička riskuje, že mu bude podmienka premenená na trest odňatia slobody.

„V prípade, že tá bitka bude kvalifikovaná ako trestný čin, tak predpokladám, že súd tú podmienku premení na výkon trestu,“ uviedol právnik Jan Černý.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.