fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Ohnutá panvica? Jeden z troch súperov Erika Tlkanca ukázal svoju silu!
Zdroj fotky: Fight Night Challenge

VIDEO: Ohnutá panvica? Jeden z troch súperov Erika Tlkanca ukázal svoju silu!

Fight Night Challenge je organizácia, ktorá sa zameriava na zápasy v boxe známych influencerov, raperov, no aj profesionálnych boxerov či MMA zápasníkov. Svoj 7. turnaj pozná už svoj dátum konania, ktorý bude 26.10.2024 v Národnom basketbalovom centre (Gopass arena).


Na poslednom turnaji Fight Night Challenge 6 sme boli svedkami netypického boxerského zápasu. Známy boxer Erik Tlkanec zobral na seba výzvu, ktorej strojcom bol Vlasto Čepo.



Bol to zápas 3 na 1 a jeho súpermi boli amatérski boxeri Patrik Lakatoš, Patrik Rigodanzo a Michal Kováčik. V rovnakom čase v ringu však mohli byť na Erika maximálne dvaja, čiže bolo povolené striedanie.

Teraz uvidíme ich odvetu, no pravidlá sa mierne zmenili. Profesionálny boxer Erik Tlkanec však vyzerá, že stále nemá dosť, keď si opäť do ringu zoberie proti sebe hneď troch stále amaterskych súperov.

V prvom kole totiž dostane za súpera Patrika Rigodanza, no boxovať sa bude jeden na jedného. V druhom kole dostane čerstvého súpera Michala Kováčika a v poslednom treťom kole opäť čerstvého a zároveň najskúsenejšieho Patrika Lakatoša. Erik Tlkanec ako profesionálny boxer tak bude musieť udýchať všetky tri kolá, pričom jeho súperi sa budú po kolách striedať.

V každom prípade to ani tentokrát vôbec nebude mať jednoduché. Vstupenky si je už teraz možné zaistiť v sieti predpredaj.sk. Ich prvý zápas si môžete pozrieť nižšie na videu.

UFC Ludovit Klein

VIDEO: Súper Erika Tlkanca ukázal svoju silu

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.