fbpx

Sponzorovaný obsah

Vašek Mikulášek už pozná svojho ďalšieho súpera! Je to posledný premožiteľ slovenského zápasníka Gábora Borárosa
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Vašek Mikulášek už pozná svojho ďalšieho súpera! Je to posledný premožiteľ slovenského zápasníka Gábora Borárosa

Vašek Mikulášek bojuje posledné týždne so zdravotnými ťažkosťami spojenými s jeho sluchom. Zo dňa na deň úplne prestal počuť a zatiaľ mu ani lekári nevedia povedať, či ešte v budúcnosti bude počuť.


Napriek svojmu hendikepu má už naplánovaný svoj ďalší zápas na turnaji RFA x IAF, ktorý sa uskutoční v O2 Universum Praha už o dva mesiace 21.9.2024. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.



Bude to výhoda pre Mawara? Václav Sivák reaguje na dohodnuté podmienky veľkého zápasu s Růžičkom >>>

Toto bude súper Vaška Mikuláška na turnaji v Prahe

Český MMA zápasník sa najbližšie v klietke stretne s posledným premožiteľom Gábora Borárosa, ktorým je Frederico Komuenha. Napriek tomu, že je menej skúsený zápasník, so Slovákom si poradil a ukončil ho v druhom kole na TKO.

Vašek Mikulášek má za sebou na turnaji Clash of the Stars 8 v Ostrave diskvalifikáciu za nepovolené takedowny. Teraz sa stretne s Komuenhom podľa klasickým MMA pravidiel. Bude sa mu dariť v zápase viac ako Gáborovi? Podobne ako Boráros, Mikulášek je omnoho skúsenejším bojovníkom a má za sebou veľa zápasov so skúsenými zápasníkmi.

Zápas je v dohodnutej váhe do 88 kilogramov a takto sa na Fredericovu adresu Vašek vyjadril v dopredu pripravenom rozhovore na tlačovej konferencii RFA a IAF v Prahe.

UFC Ludovit Klein

„Môj súper bude Frederico Komuenha, ja ho poznám, pretože chodil ku nám do gymu na tréningy. Každý má nejakú špecialitu a on takisto bude mať niečo pripravené. Za mňa vydrží dosť veľa, čo som videl.

Nebudem síce počítať zápas s Borárosom, pretože to nejde, aby som to nejako hodnotil. Každopádne ja ho ukončím v prvom kole,“ povedal sebavedomo v odpovedi Vašek Mikulášek.

VIDEO: Gábor Boráros vs Frederico Komuenha

Dva dôvody, prečo Vašek Mikulášek nepočuje

Na tlačovej konferencií, ktorá sa konala 23.7. pred turnajom RFA x IAF v Prahe, sa Vašek Mikulášek vyjadril v dopredu nacvičenom rozhovore, ako je na tom zdravotne a čo mohlo spôsobiť jeho poťiaže so sluchom.

„Zo dňa na deň som sa zobudil a naraz bolo totálne ticho, človek nevie čo sa deje. Obehal som veľa doktorov a podstúpil som veľa vyšetrení. Z toho sú dve pravdepodobné diagnózy.

Prvá je tá, že mi niečo tlačí vzadu na mozgu, na nejaký nerv, ktorý spojuje ten zvukovod a tak ďalej. Ďalšía varianta je, že je to psychického rázu. Mozog mohol byť v nejakej stresovej situácií a snažil sa niečo vytesniť. Väčšinou toto sa pri týchto diagnózach stáva.

Verím, že v budúcnosti ešte znova budem počuť, lebo ak by nie, sere ma hlavne, že ma nebaví pozerať na porno (potichu) a takisto to je pri sexe,“ dodáva úsmevne Vašek Mikulášek k tomu, že stratil sluch.

Vašek Mikulášek je momentálne po diskvalifikácií na turnaji Clash of the Stars 8, no zápasiť plánuje aj naďalej. Jeho najbližší zápas ho čaká na avizovanom turnaji RFA x IAF v Prahe už 21.9.2024. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.